Λάμψη μεταλλίων στην άφιξη των Εθνικών ομάδων τραμπολίνο! (photos)

Μία υποδοχή αντάξια των επιτυχιών τους στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα επιφύλαξαν στις Εθνικές ομάδες του τραμπολίνο πολλοί φίλοι, συγγενείς και μέλη της μεγάλης οικογένειας της ελληνικής Γυμναστικής, που βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (16/04) στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», κατά την επιστροφή της ελληνικής αποστολής από το Μπακού.

Παρόντες στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου ήταν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Ε.Γ.Ο. Θανάσης Βασιλειάδης, καθώς και η επικεφαλής της Τεχνικής Επιτροπής Τραμπολίνο της Ομοσπονδίας, Ελένη Τζαβάρα-Κρανίτη, για να υποδεχθούν τις Εθνικές ομάδες που… εκτοξεύθηκαν στην ευρωπαϊκή ελίτ στη διοργάνωση του Μπακού.

Οι πρωταθλητές του τραμπολίνο έγιναν δεκτοί με χειροκροτήματα, ανθοδέσμες και πολλές αγκαλιές, γνωρίζοντας την επιβράβευση για την προσπάθειά τους, η οποία είχε ως απολογισμό δύο χάλκινα μετάλλια, από την Αναστασία Παπαδημητρίου στο ατομικό νεανίδων και από την Εθνική νεανίδων στο ομαδικό (Αγγελική Καλπαξή, Αναστασία Παπαδημητρίου, Αντωνία Σακελλαρίδου, Λυδία Τσακαλίδου), μία ακόμη συμμετοχή σε τελικό της κατηγορίας νεανίδων από τις Αγγελική Καλπαξή / Λυδία Τσακαλίδου (5ες στο συγχρονισμένο τραμπολίνο), αλλά και την σπουδαία πρόκριση της Λίλας Κασάπογλου στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες «Μινσκ 2019», στο ατομικό γυναικών.

Φωτογραφίες από την άφιξη των Εθνικών ομάδων τραμπολίνο στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»:

trampoline-afixi-baku2018-1

trampoline-afixi-baku2018-2

trampoline-afixi-baku2018-3

trampoline-afixi-baku2018-4

trampoline-afixi-baku2018-5