Επιμορφωτική διάλεξη στη Βέροια, με θέμα «Ο ρόλος των γονέων στα γυμναστικά αθλήματα»

Οι αναπτυξιακές δράσεις της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. σε συνεργασία με τη Ε.Γ.Ο. συνεχίζονται, με μία επιμορφωτική διάλεξη που διοργανώνεται την Πέμπτη (19/04) στη Βέροια και θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όλους τους γονείς των παιδιών που ασχολούνται με τη Γυμναστική, είτε ως αρχάρια είτε ενταγμένα σε αγωνιστικά τμήματα.

Εισηγήτρια της διάλεξης, η οποία θα έχει ως θέμα «Ο ρόλος των γονέων στα γυμναστικά αθλήματα», θα είναι η διδάσκουσα στα ΣΕΦΑΑ – ΤΕΦΑΑ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κυρία Γαρυφαλλιά Δαρόγλου, κάτοχος PhD στην Αθλητική Ψυχολογία.

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Βέροιας, στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου, την Πέμπτη 19 Απριλίου και ώρα 18:30 – 19:30.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και η Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους, γονείς και μη, να παρευρεθούν και να ενημερωθούν από μία εξειδικευμένη επιστήμονα για τις ορθές πρακτικές υποστήριξης των νεαρών αθλητών και αθλητριών της Γυμναστικής από το οικογενειακό τους περιβάλλον, παρέχοντάς τους πολύτιμα εφόδια.

Αντίστοιχη διάλεξη είχε διοργανωθεί τον περασμένο Δεκέμβριο στη Θεσσαλονίκη, στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας, με την Ένωση να «ανοίγεται» πλέον και στην περιφέρεια, προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες επιμόρφωσης όλων των σωματείων-μελών της.

Πηγή: aesgve.gr