Βράβευση του Βασίλη Τσολακίδη από το Νομαρχιακό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης

Τον Βασίλη Τσολακίδη, που κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας, βράβευσε σήμερα, Δευτέρα 11 Μαΐου, το Νομαρχιακό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης, κατά την έναρξη της προγραμματισμένης του συνεδρίασης, στην αίθουσα του νομαρχιακού συμβουλίου. Την εκδήλωση λάμπρυνε με την παρουσία του πλήθος ανθρώπων από το χώρο της γυμναστικής.

«Σ’ αυτή τη γκρίζα πραγματικότητα που βιώνουμε, η βράβευση του πρωταθλητή της ενόργανης γυμναστικής Βασίλη Τσολακίδη δίνει μια νότα ελπίδας και αισιοδοξίας, μας οπλίζει με δύναμη και κουράγιο, αποδεικνύει, πως η Ελλάδα μας διαθέτει μια πολύτιμη μαγιά, ένα ανεξάντλητο κεφάλαιο που δεν κινδυνεύει από καμιά χρεοκοπία, τα υπέροχα παιδιά της, που την κάνουν περήφανη σε ολόκληρο τον κόσμο», τόνισε ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος εξήρε την προσωπικότητα του αθλητή.

Στην συνέχεια, την τιμητική πλακέτα απένειμαν στον Βασίλη Τσολακίδη οι νομαρχιακοί σύμβουλοι Ντίνος Κούης και Κυριακή Γιαννακίδου, που επίσης προέρχονται από το χώρο του αθλητισμού.