Αποτελέσματα Περιφερειακού Αγώνα Ακροβατικής Α’-Β’1-Β’2-Γ’-Δ’-Ε’-OPEN κατ. (Α’-Γ’-Δ’ περιφερειών)

Με χαμόγελα ξεκίνησε η νέα αγωνιστική περίοδος των αθλημάτων της Γυμναστικής από το Λαύριο, όπου φιλοξενήθηκε με επιτυχία ο Περιφερειακός Αγώνας Ακροβατικής Γυμναστικής Α’-Β’1- Β’2- Γ’-Δ’-Ε’-OPEN Κατηγοριών (Ανδρών-Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων, Παίδων-Κορασίδων, Παμπαίδων-Παγκορασίδων), Α’-Γ’-Δ’ Περιφερειών. Η διοργάνωση είχε μεγάλο αριθμό συμμετοχών και αγωνιστικό επίπεδο ιδιαίτερα βελτιωμένο σε σύγκριση με το προηγούμενο αντίστοιχο ραντεβού του περασμένου Νοεμβρίου.

Τον αγώνα, που διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου στις 18-19 Φεβρουαρίου 2023, τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Ανατολικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Βλάχος και η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Θορικός» Ευαγγελία Βελετάκου, ενώ εκ μέρους της Διοίκησης της Ε.Γ.Ο. παρευρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας και Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Ακροβατικής Γυμναστικής Κώστας Πανταζής.

Το «παρών» στη διοργάνωση έδωσε επίσης το τεχνικό επιτελείο της διεθνούς φήμης εταιρείας τηλεοπτικών παραγωγών “MEDIAPRO”, η οποία εγκατέστησε και δοκίμασε στο κλειστό του Λαυρίου το ρομποτικό σύστημά της, που λειτουργεί με τεχνητή νοημοσύνη. Το σύστημα αυτό επιτρέπει την κάλυψη αθλητικών γεγονότων εξ αποστάσεως, με υψηλή ποιότητα και μειωμένο κόστος παραγωγής. Η “MEDIAPRO” πραγματοποίησε κατά τη διάρκεια του Περιφερειακού Αγώνα Ακροβατικής μία εσωτερική, δοκιμαστική τηλεοπτική παραγωγή, καλύπτοντας για πρώτη φορά αγώνες γυμναστικής με αυτόν τον τρόπο.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα των αγώνων

Στιγμιότυπα από τη διοργάνωση, με τον φακό της ΕΡΜΗΣ PRODUCTIONS: