Ξεχωριστό θέαμα υπόσχεται το “EGO Gym White Tower 2022” στο Ωραιόκαστρο

Η ομορφιά της Γυμναστικής για Όλους, ενός αθλήματος που συνδυάζει ακροβατικά, χορευτικά και θεατρικά στοιχεία δημιουργώντας ένα ανεπανάληπτο θέαμα, ζωντανεύει στο Κονταξοπούλειο Δημοτικό Γυμναστήριο Ωραιοκάστρου, όπου το Σάββατο 28 Μαΐου (18:00 – 21:30) θα διεξαχθεί το Φεστιβάλ EGO Gym White Tower 2022”, αποτελώντας μία συνδιοργάνωση της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας και του Δήμου Ωραιοκάστρου, η οποία είναι ενταγμένη στο πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού “Be Active” της Γ.Γ.Α..

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό, που θα έχει τη δυνατότητα να θαυμάσει τα εντυπωσιακά προγράμματα 28 ομάδων από κάθε γωνιά της Ελλάδας, με πρωταγωνιστές αθλούμενους ηλικίας 4 έως 33 ετών.

Θα είναι το 2ο Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους “White Tower” που διοργανώνει η Ε.Γ.Ο. στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από το απόλυτα επιτυχημένο ξεκίνημα του 2019, το οποίο ακολούθησε η πανδημία, για να έρθει πλέον η πολυπόθητη επιστροφή στην κανονικότητα.

Η ανταπόκριση στο φετινό κάλεσμα ήταν αξιοσημείωτη, με τον συνολικό αριθμό των συμμετεχόντων να αγγίζει τους 500. Παρούσες θα είναι ομάδες από την Αλεξανδρούπολη, από την Αττική, από διάφορες πόλεις της Μακεδονίας όπως οι Σέρρες και η Έδεσσα, όπως βέβαια και από την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Το “EGO Gym White Tower 2022”, όπως όλα τα Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους, δεν θα έχει διαγωνιστικό και βαθμολογικό χαρακτήρα, αλλά ούτε και ηλικιακά όρια, αναδεικνύοντας την αξία της συμμετοχής και επιβραβεύοντας τους πάντες με αναμνηστικά έπαθλα.

Η αφίσα του Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους “EGO Gym White Tower 2022”: