Έτοιμες για το ευρωπαϊκό οι νεαρές πρωταθλήτριες της ακροβατικής (photos & video)

Τον βαθμό ετοιμότητάς τους ενόψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ηλικιών της ακροβατικής γυμναστικής έδειξαν οι Ευαγγελία Αγγελοπούλου, Αλεξάνδρα Παπαγιαννοπούλου, Μαρία Στεφανίδου, που το περασμένο Σάββατο (12/10) παρουσίασαν τα προγράμματά τους στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας, με το βλέμμα στην επερχόμενη διοργάνωση του Χολόν, στο Ισραήλ (24-27 Οκτωβρίου).

Η τριάδα του Γ.Ο. Ολυμπιάδα Σταυρούπολης θα συμμετάσχει στην κατηγορία 12-18 και θα αποτελέσει τη μοναδική εκπροσώπηση για την Ελλάδα στην συγκεκριμένη διοργάνωση.

Η 15χρονη Μαρία Στεφανίδου, η 13χρονη Αλεξάνδρα Παπαγιαννοπούλου και η 12χρονη Ευαγγελία Αγγελοπούλου είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προγράμματά τους μπροστά στους φίλους της ακροβατικής, στην πρόβα τζενεράλε που πραγματοποίησαν στην αίθουσα «Ι. Μελισσανίδης», παίρνοντας ώθηση ενόψει της μεγάλης πρόκλησης που ακολουθεί.

Η κάμερα της ΕΡΤ3 κάλυψε την πρόβα της ελληνικής ομάδας και φιλοξένησε ρεπορτάζ με δηλώσεις των μικρών αθλητριών, του προπονητή τους Βαγγέλη Γεωργιάδη και του προέδρου της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. Χρήστου Ψαθά.

Το ρεπορτάζ της ΕΡΤ3 για την ελληνική τριάδα της ακροβατικής γυμναστικής:

Στιγμιότυπα από το επίσημο τεστ της τριάδας του Γ.Ο. Ολυμπιάδα Σταυρούπολης στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας:
acro-test-2019-1

acro-test-2019-2

acro-test-2019-3

acro-test-2019-4

acro-test-2019-5

acro-test-2019-6