Θανάσης Βασιλειάδης: «Θέλουμε να συνεχίσουμε στον δρόμο των επιτυχιών»

Η σκληρή δουλειά για την επίτευξη των στόχων της ελληνικής Γυμναστικής συνεχίζεται, όπως υπογράμμισε ο πρόεδρος της Ε.Γ.Ο. Θανάσης Βασιλειάδης, στην τοποθέτησή του μετά την ολοκλήρωση των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων ενόργανης ανδρών-εφήβων και γυναικών-νεανίδων της Γλασκόβης, συγχαίροντας τους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες για την προσπάθειά τους.

«Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διατηρηθούμε στον δρόμο των επιτυχιών, αποφεύγοντας και ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια και τα προβλήματα που παρουσιάζονται μπροστά μας. Το μεγάλο στοίχημα για τις Εθνικές ομάδες της ενόργανης είναι το παγκόσμιο πρωτάθλημα που ακολουθεί τον Οκτώβριο, θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που γνωρίζουμε καλά και ευελπιστούμε ότι οι κόποι των αθλητών και αθλητριών μας θα δικαιωθούν», τόνισε ο επικεφαλής της Ε.Γ.Ο. και συμπλήρωσε:

«Ευχαριστούμε όλους τους Έλληνες που αγαπούν και στηρίζουν το άθλημά μας και οι οποίοι γεμίζουν από χαρά σε κάθε επιτυχία της ελληνικής Γυμναστικής. Ένα ‘ευχαριστώ’ αξίζει βέβαια και στα σωματεία, που καλλιεργούν με επιμονή τα αθλήματα της Γυμναστικής παρά τις αντιξοότητες και τα οποία εξακολουθούν να μας εμπιστεύονται στο δύσκολο έργο μας».