Υποδοχή ήρωα για τον ρέκορντμαν των κρίκων Λευτέρη Πετρούνια! (photo album)

Λάμψη από ατόφιο χρυσάφι είχε η υποδοχή του Λευτέρη Πετρούνια, ο οποίος επέστρεψε θριαμβευτής από το παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόργανης του Μόντρεαλ και έγινε δεκτός με τις ανάλογες τιμές από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, από την οικογένεια της ελληνικής Γυμναστικής και από πλήθος εκπροσώπων των Μ.Μ.Ε..

Ραντεβού στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», το μεσημέρι της Τρίτης (10/10), έδωσαν αρκετοί συγγενείς και φίλοι του «άρχοντα των κρίκων» και των υπόλοιπων πρωταθλητών της Εθνικής ομάδας, που επέστρεψαν με πλατιά χαμόγελα παρά την κούραση από το υπερατλαντικό ταξίδι και «χάθηκαν» στις αγκαλιές των αγαπημένων τους προσώπων, δεχόμενοι συγχαρητήρια για την προσπάθειά τους στην κορυφαία διοργάνωση της χρονιάς.

Στο πλευρό του Λευτέρη Πετρούνια βρέθηκαν μεταξύ άλλων στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου η μητέρα του, Σοφία και ο θείος του, αλλά και ο καλός φίλος του και πρωταθλητής του ύψους, Κυριάκος Ιωάννου.

Επιπλέον, την τιμή να υποδεχθεί τον δις παγκόσμιο πρωταθλητή των κρίκων έκανε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ο οποίος τον συνεχάρη για το νέο κατόρθωμά του και του ευχήθηκε ακόμα περισσότερες επιτυχίες!

Στιγμιότυπα από την άφιξη του Λευτέρη Πετρούνια και της Εθνικής ομάδας στο «Ελ. Βενιζέλος» (φωτογραφίες: Πάρης Σαρρηκώστας, newsports.eu):
afixi-petrounias-montreal-01

afixi-petrounias-montreal-02

afixi-petrounias-montreal-03

afixi-petrounias-montreal-04-vasiliadis

afixi-petrounias-montreal-05-vasiliadis

afixi-petrounias-montreal-06

afixi-petrounias-montreal-07

afixi-petrounias-montreal-09

afixi-petrounias-montreal-10-raftis

afixi-petrounias-montreal-11

afixi-petrounias-montreal-13

afixi-petrounias-montreal-14

afixi-petrounias-montreal-15

afixi-petrounias-montreal-16

afixi-petrounias-montreal-17

afixi-petrounias-montreal-18

afixi-petrounias-montreal-19

afixi-petrounias-montreal-20