Φινάλε στο παγκόσμιο τραμπολίνο για την Εθνική, με 21η θέση στο συγχρονισμένο ανδρών (videos)

Με την συμμετοχή των Μάριου Γράψα / Νίκου Σαββίδη στον προκριματικό του συγχρονισμένου τραμπολίνο ανδρών, ολοκληρώθηκε η ελληνική παρουσία στο παγκόσμιο πρωτάθλημα τραμπολίνο του Τόκιο, το οποίο αποτέλεσε το κύριο προ-Ολυμπιακό τουρνουά αλλά και το test event του αθλήματος ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2020 στην ιαπωνική πρωτεύουσα.

Το ελληνικό δίδυμο πραγματοποίησε αξιοπρεπή εμφάνιση και κατέλαβε την 21η θέση σε σύνολο 34 ομάδων, χωρίς πάντως να καταφέρει να διεκδικήσει την είσοδο στην προνομιούχο οκτάδα των φιναλίστ, έχοντας 74,520 βαθμούς στο άθροισμα (1ο πρόγραμμα: 39,980 β., 2ο πρόγραμμα: 34,540 β.). Η συγκομιδή τους θα μπορούσε να είναι ακόμα υψηλότερη, αφού η προσπάθειά τους στο 2ο πρόγραμμα διακόπηκε στην έβδομη από τις δέκα ασκήσεις, επειδή ο Σαββίδης άλλαξε άσκηση.

Πλέον, η σκυτάλη στο στάδιο “Ariake Gymnastics Centre” θα περάσει στους συνολικά 19 νεαρούς Έλληνες αθλητές και αθλήτριες ηλικίας 11 έως 21 ετών, οι οποίοι την ερχόμενη εβδομάδα θα πάρουν μέρος στους Παγκόσμιους Αγώνες Ηλικιών (5-8 Δεκεμβρίου).

Το 1ο πρόγραμμα των Μ. Γράψα / Ν. Σαββίδη στον προκριματικό του συγχρονισμένου ανδρών:

Το 2ο πρόγραμμα των Μ. Γράψα / Ν. Σαββίδη στον προκριματικό του συγχρονισμένου ανδρών: