Η σκυτάλη αύριο στην Εθνική γυναικών

Θέση στον αγωνιστικό χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου του Μόντρεαλ θα πάρουν αύριο (Τετάρτη 04/10) οι τρεις αθλήτριες που εκπροσωπούν τα ελληνικά χρώματα στο φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόργανης.

Η Αργυρώ Αφράτη, η οποία τελικά θα αγωνιστεί σε δύο από τα τέσσερα όργανα (άλμα και ασύμμετροι ζυγοί), η Ιωάννα Ξουλόγη, που θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της σε έδαφος και δοκό ισορροπίας, καθώς και η Βάλια Πλυτά, η οποία θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα υψηλής αξίας στους ασύμμετρους ζυγούς, πρόκειται να πάρουν μέρος στον 4ο προκριματικό όμιλο (23:00 – 01:00 ώρα Ελλάδας).

Οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες είχαν την πρώτη τους γνωριμία με το πόντιουμ του Ολυμπιακού Σταδίου τρεις ημέρες νωρίτερα, όταν και πραγματοποίησαν την επίσημη προπόνησή τους, παίρνοντας μία πρώτη γεύση από την σπουδαία αγωνιστική εμπειρία που τις περιμένει.

Ο προκριματικός των γυναικών περιλαμβάνει συνολικά πέντε ομίλους και θα ολοκληρωθεί τα ξημερώματα της Πέμπτης (04:00 ώρα Ελλάδας), όταν και θα αναδειχθεί η οριστική κατάταξη των αθλητριών και οι οκτώ φιναλίστ κάθε οργάνου.

Η Ιωάννα Ξουλόγη, η Αργυρώ Αφράτη και η Βάλια Πλυτά απαρτίζουν την Εθνική γυναικών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Μόντρεαλ.

Η Ιωάννα Ξουλόγη, η Αργυρώ Αφράτη και η Βάλια Πλυτά απαρτίζουν την Εθνική γυναικών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόργανης του Μόντρεαλ.