Επιτυχημένη η «πρώτη» του ανσάμπλ στον Άγιο Κοσμά (photos)

Πολλή θετική ενέργεια, αλλά και εξίσου θετική αγωνιστική παρουσία, περιλάμβανε το πρώτο «ανοιχτό» φετινό τεστ του ελληνικού ανσάμπλ, το μεσημέρι του Σαββάτου (18/03) στο Ε.Α.Κ. Αγίου Κοσμά.

Η ανανεωμένη ελληνική ομάδα (Ερατώ Θεοπίστου, Χρύσα Μουτάφη, Κωνσταντίνα Τσαγκά, Αγγελική Αποστολίδου, Αναστασία Δογραμματζή, Μαριάννα Μανδέλλου) παρουσίασε από δύο φορές τα ολοκαίνουργια προγράμματά της στα 5 στεφάνια και στις 3 μπάλες / 2 σχοινάκια, αφήνοντας καλές εντυπώσεις και κερδίζοντας πολλά χειροκροτήματα από δεκάδες φίλους και μέλη της οικογένειας της ελληνικής γυμναστικής.

Από το κάλεσμα δεν έλειψε, μάλιστα, η ομάδα ανσάμπλ που συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, αφού οι Ζωή Κοντογιάννη και Ελένη Δόικα ήταν παρούσες, ενώ τα υπόλοιπα κορίτσια έστειλαν μηνύματα με ευχές για καλή επιτυχία!

Το επίσημο «βάπτισμα του πυρός» για τα κορίτσια της Ιρίνα Ιλίεβα θα έρθει σε λιγότερο από μία εβδομάδα, καθώς πρόκειται να αγωνιστούν στο διεθνές τουρνουά “Aphrodite Cup 2017”, στο Παλαιό Φάληρο (24-26 Μαρτίου).

Φωτογραφίες από το «ανοιχτό» αγωνιστικό τεστ του ελληνικού ανσάμπλ:
ensemble-test-ag_kosmas-mar2017-1

ensemble-test-ag_kosmas-mar2017-2

ensemble-test-ag_kosmas-mar2017-3

ensemble-test-ag_kosmas-mar2017-4

ensemble-test-ag_kosmas-mar2017-5