Αποχαιρετισμός με χαμόγελα για το ελληνικό ανσάμπλ

Ενισχυμένη αυτοπεποίθηση, αλλά και πολλές ευχές για καλή επιτυχία στο προ-Ολυμπιακό τουρνουά της ρυθμικής γυμναστικής, θα έχουν μαζί τους στο Ρίο ντε Τζανέιρο τα κορίτσια του ελληνικού ανσάμπλ (Σταυρούλα Σαμαρά, Ελένη Δόικα, Μιχαέλα Μεταλλίδου, Ιωάννα Αναγνωστοπούλου, Ζωή Κοντογιάννη), που αύριο (Κυριακή 17/04) αναχωρούν για να δώσουν τον κρισιμότερο αγώνα της χρονιάς.

Οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με μία απόλυτα επιτυχημένη εμφάνιση στον αγώνα επίδειξης που έδωσαν το μεσημέρι του Σαββάτου (16/04) στο Ε.Α.Κ. Αγίου Κοσμά, κερδίζοντας το χειροκρότημα των φίλων της γυμναστικής που βρέθηκαν στο πλευρό τους, για να τις γεμίσουν δύναμη ενόψει του προ-Ολυμπιακού.

Η Εθνική ομάδα ενθουσίασε το κοινό στο ανανεωμένο πρόγραμμά της στις 5 κορδέλες, το οποίο εκτέλεσε άψογα, έχοντας για πρώτη φορά ως μουσική υπόκρουση τον «Ζορμπά» του Μίκη Θεοδωράκη σε μία εναλλακτική ενορχήστρωση. Εξίσου θετικός ήταν ο απολογισμός και στις 6 κορύνες / 2 στεφάνια για τις αθλήτριες της Ιρίνα Ιλίεβα, οι οποίες δέχθηκαν ευμενή σχόλια και για τα καινούργια, εντυπωσιακά κορμάκια τους.

Η Ελλάδα είναι μία από τις έξι χώρες, που την ερχόμενη Παρασκευή (22/04, 17:00 – 18:45) θα διεκδικήσει ένα από τα τρία τελευταία Ολυμπιακά εισιτήρια, μαζί με τις Γερμανία, Φινλανδία, Ουζμπεκιστάν, Αζερμπαϊτζάν και Κορέα.
ensemble-apoxairetismos-test-event-1

ensemble-apoxairetismos-test-event-2

ensemble-apoxairetismos-test-event-3

ensemble-apoxairetismos-test-event-4