Νέο τεστ για το ανσάμπλ στον Άγιο Κοσμά

Έτοιμη για το δεύτερο «ανοιχτό» της τεστ είναι η Εθνική ομάδα του ανσάμπλ, η οποία αύριο (Παρασκευή 09/08) στις 19:30 θα παρουσιάσει τα προγράμματά της στο Ε.Α.Κ. Αγίου Κοσμά. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό, που θα έχει την ευκαιρία να εμψυχώσει τις Ελληνίδες αθλήτριες ενόψει των επίσημων υποχρεώσεών τους.

Η ελληνική ομάδα (Σταυρούλα Σαμαρά, Ελένη Δόικα, Αλίκη Σμυρλή, Ζωή Κοντογιάννη, Ιωάννα Αναγνωστοπούλου) θα εκτελέσει τα προγράμματά της στις 3 μπάλες / 2 κορδέλες και στις 10 κορύνες, με στόχο να επιβεβαιώσει την αγωνιστική της πρόοδο, δύο εβδομάδες μετά τον προηγούμενο αντίστοιχο αγώνα επίδειξης. Απούσα θα είναι και πάλι, λόγω τραυματισμού, η Εύη Λουκάγκου.

Για τα κορίτσια της Τζένης Παπαδοπούλου, αυτή θα είναι η τελική πρόβα πριν από την επίσημη πρεμιέρα τους, που θα δοθεί στο παγκόσμιο κύπελλο της Αγίας Πετρούπολης (17-18 Αυγούστου), ενώ στα τέλη του μήνα θα ακολουθήσει το μεγάλο φετινό ραντεβού, το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Κιέβου (28 Αυγούστου – 1 Σεπτεμβρίου).

«Στο νέο τεστ που θα δώσουμε στον Άγιο Κοσμά με ανοιχτές πόρτες, περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα της προσπάθειάς μας και να εισπράξουμε θετική ενέργεια. Η ομάδα βελτιώνεται διαρκώς και πλέον δουλεύουμε πάνω στις λεπτομέρειες, ώστε να τελειοποιήσουμε τα προγράμματα. Είναι πολύ σημαντικό για τα κορίτσια να κερδίσουν το χειροκρότημα και να γεμίσουν με αυτοπεποίθηση, ενόψει των σπουδαίων διεθνών αγώνων που έχουμε μπροστά μας. Αισιοδοξούμε πως όλα θα πάνε καλά», τόνισε η ομοσπονδιακή προπονήτρια Τζένη Παπαδοπούλου.