Τζένη Παπαδοπούλου: «Είμαι περήφανη για τα κορίτσια, ο αγώνας συνεχίζεται»

Μήνυμα πίστης και δύναμης έστειλε η ομοσπονδιακή προπονήτρια του ανσάμπλ, Τζένη Παπαδοπούλου, μετά το πρώτο σκέλος του προκριματικού, που φέρει την ελληνική ομάδα στην 9η θέση και σε απόσταση 0,625 βαθμών από την προνομιούχο οκτάδα.

Αναφερόμενη στην εμφάνιση της Εθνικής στις 5 μπάλες, όπου πήρε 25,875 βαθμούς και ζήτησε αναβαθμολόγηση χωρίς πάντως να δικαιωθεί, η κ. Παπαδοπούλου είπε: «Το πρόγραμμά μας ήταν πολύ καλά εκτελεσμένο. Αξίζαμε να πάρουμε οπωσδήποτε πάνω από 26,000 βαθμούς, δεν το συζητώ. Δεν καταλαβαίνω γιατί μας κράτησαν τόσο χαμηλά. Είμαι πάντως περήφανη για τα κορίτσια. Βγάλανε την ψυχή τους, αγωνίστηκαν ως πραγματικές Ελληνίδες. Μας γεμίζει περηφάνια το γεγονός ότι ήρθαν σ’ αυτήν την κορυφαία διοργάνωση και δείχνουν τον καλύτερο εαυτό τους, κόντρα σ’ όλες τις δυσκολίες».

Με το βλέμμα στο αυριανό, δεύτερο σκέλος του προκριματικού, η ομοσπονδιακή τεχνικός τόνισε: «Συνεχίζουμε με πίστη τον αγώνα μας, δεν έχει τελειώσει τίποτε. Θέλαμε και αξίζαμε να είμαστε πιο κοντά στην οκτάδα, έχοντας μια βαθμολογία αντιπροσωπευτική της εμφάνισής μας. Ωστόσο, στις κορδέλες / στεφάνια μπορούν να γίνουν ανατροπές, αφού πρόκειται για δύσκολο συνδυασμό οργάνων. Θα προσπαθήσουμε για την καλύτερη δυνατή εκτέλεση και για την είσοδο στον τελικό».