Αναχωρεί για το Λονδίνο η ελληνική ομάδα της ενόργανης

Με την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής για το Λονδίνο ξεκινά από αύριο, Πέμπτη 8 Οκτωβρίου, η αντίστροφη μέτρηση για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής, που θα πραγματοποιηθεί στην αγγλική πρωτεύουσα από τις 13 έως τις 18 Οκτωβρίου.

Τα ελληνικά χρώματα θα εκπροσωπήσουν στους άνδρες οι Βλάσης Μάρας, Λευτέρης Κοσμίδης, Βασίλης Τσολακίδης, Δημήτρης Μαρκούσης, Μιχάλης Δουλκερίδης και Λευτέρης Πετρούνιας, ενώ στις γυναίκες οι Βασιλική Μιλλούση, Ευγενία Ζαφειράκη και Βικτωρία Τσακαλίδου.

Τους παραπάνω αθλητές και αθλήτριες θα συνοδεύσουν οι προπονητές Δημήτρης Ράφτης, Γιώργος Αγγέλου, Καλίν Ζάρο, Αλέκος Ιωακειμίδης, Αβραάμ Σαπρανίδης, Κώστας Χατζηζήσης, Κώστας Σιούτης και Θόδωρος Σταθόπουλος, ο γιατρός Οδυσσέας Παξινός, ο φυσιοθεραπευτής Θάνος Μανωλαράκης, καθώς και οι διεθνείς κριτές Λευτέρης Μπουτάκης, Νίκος Προβιάς, Αναστασία Δόντη και Ολίβια Δόντη.

Αρχηγός της αποστολής θα είναι ο πρόεδρος της Ε.Γ.Ο., Θανάσης Βασιλειάδης, ο οποίος θα αναχωρήσει για το Λονδίνο την ερχόμενη Δευτέρα (12/10).