Έπεσε η αυλαία στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ακροβατικής γυμναστικής Ε κατηγορίας.
Οι αγώνες διεξήχθησαν στο Ε. Γ. Μίκρας, ” Αίθουσα Ι. Μελισσανίδης” με τη συμμετοχή 170 μικρών αθλητών/-τριών που με το δυναμικό τους παρόν επιβεβαιώνουν την συνεχή άνοδο της Ακροβατικής Γυμναστικής στην Ελλάδα.
Στην έναρξη όπως και στη λήξη ο υπεύθυνος της ακροβατικής γυμναστικής μέλος του ΔΣ της ΕΓΟ δρ. Πανταζής Κωνσταντίνος ευχαρίστησε και ανέφερε όλους αυτούς που βοήθησαν να υλοποιηθεί με απόλυτη επιτυχία το Πανελλήνιο στη Μίκρα της Θεσσαλονίκης στο τέλος ευχήθηκε καλή επιτυχία και στην Ελληνική αποστολή που θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ακροβατικής στην Ιταλία.
Αυξημένο αγωνιστικό επίπεδο, εξαιρετικές εμφανίσεις και πολλά χαμόγελα σε ένα γεμάτο γυμναστήριο, αφήνουν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον του αθλήματος στη χώρα μας.
Για τα αποτελέσματα πατήστε ΕΔΩ










