Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ακροβατικής Γυμναστικής Α-Β1-Β2-Γ Κατηγοριών & Πανελλήνιος Αγώνας Δ και OPEN Κατηγορίας

Η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία (ΕΓΟ), σε συνεργασία με τον Δήμο Λαυρεωτικής, διοργανώνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ακροβατικής Γυμναστικής για τις κατηγορίες Α-Β1-Β2-Γ, καθώς και τον Πανελλήνιο Αγώνα Δ και OPEN κατηγορίας.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 04 έως 05 Απριλίου 2026, στο Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου.

Η φετινή διοργάνωση καταγράφει ρεκόρ συμμετοχών, με περισσότερους από 320 αθλητές και αθλήτριες από 27 σωματεία σε ολόκληρη την Ελλάδα, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική ανάπτυξη και τη συνεχώς αυξανόμενη απήχηση της ακροβατικής γυμναστικής στη χώρα μας.

Παράλληλα, το πρωτάθλημα αποτελεί το πρώτο βασικό κριτήριο επιλογής για τη συγκρότηση της Εθνικής Ομάδας, η οποία θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ακροβατικής Γυμναστικής, που θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο στο Πέζαρο της Ιταλίας.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Ζωντανή Μετάδοση & Αποτελέσματα

Οι αγώνες θα μεταδοθούν μέσω live streaming στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://www.hellasnews.tv/live5

Οι βαθμολογίες θα είναι διαθέσιμες σε πραγματικό χρόνο μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος:
https://agscores.ego-gymnastics.gr/

Για άμεση πρόσβαση:
• Για live βαθμολογίες: https://agscores.ego-gymnastics.gr/
• Για live streaming: https://www.hellasnews.tv/live5