Συγχαρητήρια της Ε.Γ.Ο. στον «άρχοντα των κρίκων» για το νέο κατόρθωμά του!

Τα συγχαρητήριά τους προς τον Λευτέρη Πετρούνια και τον προπονητή του Δημήτρη Ράφτη εξέφρασαν ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, έπειτα από τη νέα μεγάλη επιτυχία του «άρχοντα των κρίκων» στο Παρίσι, που τον μετατρέπει στον μοναδικό κάτοχο τριών μεταλλίων σε ολόκληρη την Ολυμπιακή Ιστορία του αγωνίσματος!

Επιπλέον, παρόντες στην προσπάθεια του Έλληνα τρις Ολυμπιονίκη, εμψυχώνοντάς τον από τις εξέδρες του «Μπερσί», ήταν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος, η Α’ Αντιπρόεδρος της Ε.Γ.Ο. Ειρήνη Αϊνδιλή, ο Β’ Αντιπρόεδρος της Ε.Γ.Ο. και υπεύθυνος του αθλήματος της Ενόργανης Γυμναστικής Αβραάμ Σαπρανίδης, ενώ δίπλα στον Πετρούνια καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίας του στο Παρίσι ήταν και το μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Νίκος Προβιάς, με την ιδιότητα του διεθνούς κριτή.
Τον τελικό παρακολούθησαν, επίσης, η σύζυγος του «άρχοντα των κρίκων» και Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού και Ολυμπιακού Ιδεώδους της Περιφέρειας Αττικής, Βασιλική Μιλλούση, αλλά και μέλη της Εθνικής Μπάσκετ Ανδρών, όπως ο αρχηγός της ομάδας Κώστας Παπανικολάου.

Θερμά συγχαρητήρια!