Προπονητικό καμπ αεροβικής στην Ιταλία από τη European Gymnastics

Σας γνωρίζουμε ότι η European Gymnastics διοργανώνει προπονητικό καμπ και σεμινάριο προπονητών Αεροβικής Γυμναστικής στο Πομιλιάνο Ντ’ Άρκο της Ιταλίας από τις 7 έως τις 13 Ιουλίου 2024, προσκαλώντας όλους τους ενδιαφερόμενους αθλητές και προπονητές από τις χώρες-μέλη της. Το καμπ θα διοργανωθεί υπό την επίβλεψη της Τεχνικής Επιτροπής Αεροβικής Γυμναστικής της European Gymnastics.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν είτε αθλητές συνοδευόμενοι από τους προπονητές τους, είτε προπονητές χωρίς αθλητές. Η European Gymnastics έχει θέσει ως ανώτατο όριο τον αριθμό των 10 συμμετεχόντων αθλητών από κάθε χώρα-μέλος της με 2 προπονητές ως συνοδούς στο προπονητικό καμπ, καθώς και 5 προπονητών-προπονητριών χωρίς αθλητές στο σεμινάριο προπονητών, αλλά σε περίπτωση αυξημένου ενδιαφέροντος μπορεί να κατατεθεί αίτημα για το ενδεχόμενο κάλυψης των επιπλέον αναγκών.

Εφόσον εκφράσουν ενδιαφέρον περισσότεροι αθλητές/προπονητές από αυτούς που τελικά μπορούν να συμμετάσχουν, τότε θα διενεργηθεί κλήρωση στα γραφεία της Ε.Γ.Ο δύο ημέρες πριν τη λήξη της προθεσμίας δήλωσης συμμετοχής που έχει θέσει η European Gymnastics.

Παρακαλούνται τα ενδιαφερόμενα σωματεία όπως καταθέσουν τα αιτήματά τους στην Ε.Γ.Ο. το αργότερο έως την Παρασκευή 24 Μαΐου 2024 και ώρα 12:00, αποστέλλοντας email στο [email protected] με όλα τα παρακάτω στοιχεία:

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΑΜΠ Αεροβικής Γυμναστικής (αθλητές & προπονητές):
Ονοματεπώνυμο (με λατινικούς χαρακτήρες, όπως αναγράφεται στην ταυτότητα), Ημερομηνία γέννησης, Φύλο, Ιδιότητα (αθλητής ή προπονητής).

Τα έξοδα θα επιβαρύνουν τα σωματεία.

Δείτε ΕΔΩ το έγγραφο της European Gymnastics για το προπονητικό καμπ αεροβικής 2024