Η Αμαλιάδα υποδέχεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο και Ακροβατικού Διαδρόμου

Τον Πρόεδρο της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας κ. Αθανάσιο Σταθόπουλο υποδέχθηκε στο γραφείο του στο Συνεδριακό Κέντρο Αμαλιάδας, ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, παραχωρώντας Συνέντευξη Τύπου για το επερχόμενο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο και Ακροβατικού Διαδρόμου, που θα διεξαχθεί με ελεύθερη είσοδο για το κοινό από τις έως 19 Μαΐου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αμαλιάδας.

Τη διοργάνωση έχει αναλάβει για δεύτερη συνεχή χρονιά η πόλη της Ηλείας, μετά την άκρως επιτυχημένη περσινή προσπάθεια, ενώ σε αυτή συμμετέχουν το Τμήμα Γυμναστικής του Α.Σ. Κόροιβος Αμαλιάδας, ο Δήμος Ήλιδας και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, σε συνεργασία με την Ε.Γ.Ο..

Όπως επεσήμανε ο Δήμαρχος Ήλιδας, στην πόλη αναμένεται να βρεθούν περισσότεροι από 300 αθλητές-αθλήτριες και συνολικά 1.000 επισκέπτες συμπεριλαμβανομένων των συνοδών των αποστολών, ενώ απηύθυνε κάλεσμα στους πολίτες του νομού να παρακολουθήσουν από κοντά το θεαματικό άθλημα.

«Ο Δήμος μας έχει επιλέξει μέσω της φιλοξενίας μεγάλων διοργανώσεων, να είναι ο “πρωταγωνιστής” του αθλητικού γίγνεσθαι της περιοχής και του νομού μας, ενισχύοντας ταυτόχρονα τις δράσεις που πραγματοποιούνται στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αμαλιάδας. Για το λόγο αυτό, καλούμε όλο τον κόσμο που αγαπά και στηρίζει τον αθλητισμό να βρεθεί στους αγώνες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο το τμήμα Γυμναστικής και Τραμπολίνο του Κόροιβου, όσο και τους εκπροσώπους της Ε.Γ.Ο., αφού δίχως τη δική τους συμβολή και την τεχνογνωσία, δεν θα μπορούσε ένα τέτοιο μεγάλο γεγονός να γίνει πράξη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χριστοδουλόπουλος.

Από την πλευρά του, ο κ. Σταθόπουλος μίλησε για αγώνες υψηλού επιπέδου, στους οποίους θα συμμετέχουν τα μέλη της Εθνικής Ομάδας Τραμπολίνο, τα οποία έχουν αξιόλογες διακρίσεις σε μεγάλες διοργανώσεις.

Στην Συνέντευξη Τύπου συμμετείχαν επίσης, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Κράλλης, ο έφορος Γυμναστικής του Α.Σ. Κόροιβος Αμαλιάδας κ. Νίκος Ντίνος και ο Ηλείος καθηγητής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κ. Τάκης Αλεξόπουλος.