Ανακοίνωση για τον Προκριματικό Αγώνα Ρυθμικής Γ’ Κατηγορίας

Στην σημερινή του συνεδρίαση (Πέμπτη 18/04) το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Γ.Ο. και μετά από τον μεγάλο αριθμό συμμετοχών για τον Προκριματικό Αγώνα Ρυθμικής Γυμναστικής Γ’ Κατηγορίας (Κορασίδων) Α’ & Β’ Επιπέδου Ατομικού και Ανσάμπλ, που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη στις 26-27-28-29 Απριλίου, προκειμένου να διαφυλάξει τις αθλήτριες – προπονήτριες – κριτές από το εξαντλητικό ωράριο του αγώνα, αποφάσισε κατά πλειοψηφία την τροποποίηση του Εσωτερικού Κανονισμού Ρυθμικής Γυμναστικής Γ’ Κατηγορίας Α’ Επιπέδου Ατομικού και Ανσάμπλ.

Με την απόφαση αυτή, δεν αποτελεί προϋπόθεση η συμμετοχή των αθλητριών Α’ Επιπέδου Ατομικού και Ανσάμπλ στον Προκριματικό Αγώνα ώστε να προκριθούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας. Όλες οι αθλήτριες Α’ Επιπέδου Ατομικού και Ανσάμπλ μπορούν να συμμετέχουν απευθείας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Παρακαλούνται τα σωματεία που δεν επιθυμούν να συμμετάσχουν στον Προκριματικό Αγώνα Γ’ Κατηγορίας Α’ Επιπέδου Ατομικού και Ανσάμπλ, ή αθλήτριές τους μερικώς, να το δηλώσουν μέχρι αύριο, Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 και ώρα 15:30, στο email της Ε.Γ.Ο. [email protected].

Αύριο, Παρασκευή 19 Απριλίου 2024, θα αναρτηθεί στον δικτυακό τόπο της Ε.Γ.Ο. ορθή επανάληψη της προκήρυξης του αγώνα μετά την τροποποίηση που αποφασίστηκε από το Δ.Σ..