Εκπαιδευτική επίσκεψη του 1ου Γυμνασίου Ιεράπετρας στον Άγιο Κοσμά

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά την προπόνηση των Εθνικών ομάδων Ενόργανης Γυμναστικής, Ρυθμικής και Τραμπολίνο είχαν οι μαθητές και μαθήτριες του 1ου Γυμνασίου Ιεράπετρας, που βρέθηκαν στο Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά το απόγευμα της Πέμπτης (11/04) έπειτα από σχετικό αίτημα του σχολείου τους, το οποίο έγινε με πολλή χαρά δεκτό από την Ε.Γ.Ο..

Τους 31 μαθητές και μαθήτριες από την Κρήτη, συνοδευόμενους από τον Διευθυντή του 1ου Γυμνασίου Φιλοκτήτη Τζαράκη και τους καθηγητές Νίκο Ασπραδάκη και Βασιλική Γκίνη, υποδέχθηκαν στον Άγιο Κοσμά ο Πρόεδρος της Ε.Γ.Ο. Αθανάσιος Σταθόπουλος και ο Έφορος Υλικού και υπεύθυνος ανάπτυξης και αγώνων ενόργανης Δημήτρης Τσεγκέλης. Εκεί, οι νεαροί επισκέπτες παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την προπόνηση επί ένα δίωρο, γνώρισαν τους ομοσπονδιακούς προπονητές και ενημερώθηκαν με λεπτομέρειες για τα αθλήματα της Γυμναστικής.

Ευχαριστούμε το 1ο Γυμνάσιο Ιεράπετρας για την εκπαιδευτική επίσκεψή του και ευχόμαστε να ακολουθήσουν πολλές ακόμη ανάλογες ενέργειες!