15ες οι Κασάπογλου / Παπαδημητρίου, 6ες και φιναλίστ οι Κ. Παπαδάτου / Μ. Παπαδάτου στο Συγχρονισμένο Τραμπολίνο

Τη 15η θέση με 44,500 βαθμούς κατέλαβαν οι Λίλα Κασάπογλου / Αναστασία Παπαδημητρίου στον προκριματικό του Συγχρονισμένου Τραμπολίνο Γυναικών, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Γκιμαράες της Πορτογαλίας.

Στο αντίστοιχο αγώνισμα των Νεανίδων, οι Κατερίνα Παπαδάτου / Μαρία Παπαδάτου κατέκτησαν την 6η θέση στον τελικό με 42,240 βαθμούς, ενώ προηγουμένως είχαν τερματίσει 2ες με 81,530 β. στον προκριματικό, στον οποίο συμμετείχαν επίσης οι Ηλιάννα-Ευαγγελία Μπαξεβάνη / Χριστίνα Παπαθανασίου τερματίζοντας 22ες με 71,910 β..

Παράλληλα, στον τελικό του Ομαδικού αγωνίσματος του Ακροβατικού Διαδρόμου Γυναικών, η ελληνική ομάδα κατετάγη 5η με άθροισμα 5 πόντων (Αλεξάνδρα Εφραίμογλου: 4η στο α’ γύρο με 25,400 β., Αγγελίνα Ζορμπά: 4η στον β’ γύρο με 23,500 β., Ελένη Κοπανέλη: 5η στον γ’ γύρο με 21,200 β.).

Η αυλαία της διοργάνωσης θα πέσει αύριο, Κυριακή (07/04), με έξι ελληνικές συμμετοχές και σημαντικές προσδοκίες: Στους πρωινούς ημιτελικούς θα αγωνιστούν ο Δημήτρης Μακρής στο Ατομικό Τραμπολίνο Ανδρών, η Αλεξάνδρα Εφραίμογλου και η Αγγελίνα Ζορμπά στον Ακροβατικό Διάδρομο Γυναικών, ο Θανάσης Μανασάκης στο Ατομικό Τραμπολίνο Εφήβων και οι Κατερίνα Παπαδάτου και Μαρία Παπαδάτου στο Ατομικό Τραμπολίνο Νεανίδων, διεκδικώντας εισιτήρια για τους αντίστοιχους απογευματινούς τελικούς των αγωνισμάτων τους.