Αποτελέσματα Προκριματικού Τραμπολίνο Α’-Β’-Γ’-Δ’ κατ. & Περιφερειακού αγώνα επιπέδων 1-4 (Α’ περιφέρειας)

Σας γνωρίζουμε τα αποτελέσματα του Προκριματικού Αγώνα Τραμπολίνο Συλλόγων & Ατομικού Α’-Β’-Γ’-Δ’ Κατηγοριών (Ανδρών-Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων, Παίδων-Κορασίδων, Παμπαίδων-Παγκορασίδων) 5ου Επιπέδου και του Περιφερειακού Αγώνα Τραμπολίνο 1-4 Επιπέδων, Α’ Περιφέρειας.

Οι αγώνες διεξήχθησαν στα Καλύβια Αττικής, στο Κλειστό Γυμναστήριο «Αντώνης Τρίτσης», στις 30-31 Μαρτίου 2024.

Από τη διοίκηση της Ε.Γ.Ο. παρέστησαν ο Γενικός Γραμματέας Κώστας Πανταζής και ο Έφορος Υλικού Δημήτρης Τσεγκέλης.
Επιπλέον, τη διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Σαρωνικού Δημήτρης Παπαχρήστου, στον οποίο απένειμε τιμητική πλακέτα ο κ. Πανταζής εκ μέρους του Προέδρου Αθανάσιου Σταθόπουλου και του Δ.Σ. της Ε.Γ.Ο., η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Ναταλί Κάκκαβα, η οποία παρέλαβε τιμητική πλακέτα από τον κ. Τσεγκέλη εκ μέρους του Προέδρου και του Δ.Σ. της Ε.Γ.Ο., καθώς επίσης ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης Δημήτρης Καζάνας και ο εκπρόσωπος του Γραφείου του Δημάρχου, Μάνθος Μπούσουλας.

Η Ε.Γ.Ο. απεύθυνε ιδιαίτερες ευχαριστίες στον ΓΑΣ Καλυβίων για την στήριξή του στην υλοποίηση του αγώνα και επιπλέον έγινε ειδική βράβευση των εθελοντών του ΓΑΣ Καλυβίων από τον επικεφαλής των κριτών του αγώνα, Βαγγέλη Κολοζάκη, εκ μέρους της διοίκησης της Ομοσπονδίας.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα του Επιπέδου 5

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα των Επιπέδων 1-4