Αποτελέσματα Προκριματικού Τραμπολίνο Α’-Β’-Γ’-Δ’ κατ. & Περιφερειακού αγώνα επιπέδων 1-4 (Β’ περιφέρειας)

Σας γνωρίζουμε τα αποτελέσματα του Προκριματικού Αγώνα Τραμπολίνο Συλλόγων & Ατομικού Α’-Β’-Γ’-Δ’ Κατηγοριών (Ανδρών-Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων, Παίδων-Κορασίδων, Παμπαίδων-Παγκορασίδων) 5ου Επιπέδου και του Περιφερειακού Αγώνα Τραμπολίνο 1-4 Επιπέδων, Β’ Περιφέρειας.

Ο πρώτος εγχώριος αγώνας τραμπολίνο για το 2024 διεξήχθη στην Καλαμπάκα, στο Βλαχάβειο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο, στις 02-03 Μαρτίου 2024, με την συμμετοχή 200 αθλητών-αθλητριών από 14 σωματεία της Βόρειας Ελλάδας.

Από τη διοίκηση της Ε.Γ.Ο. παρέστησαν ο Πρόεδρος Αθανάσιος Σταθόπουλος και το μέλος του Δ.Σ. Χρήστος Ψαθάς.
Επιπλέον, τη διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιδήμαρχος Τουρισμού-Αθλητισμού του Δήμου Μετεώρων Πηνελόπη Μαγκούρα, στην οποία απένειμε τιμητική πλακέτα ο κ. Ψαθάς εκ μέρους του Προέδρου και του Δ.Σ. της Ε.Γ.Ο., καθώς και η Τοπική Σύμβουλος Καλαμπάκας Κωνσταντίνα Μαραγγιανού-Τάκου, η οποία παρέλαβε για λογαριασμό του Δημάρχου Μετεώρων Λευτέρη Αβραμόπουλου τιμητική πλακέτα εκ μέρους του Προέδρου και του Δ.Σ. της Ε.Γ.Ο., για την στήριξή του στην υλοποίηση του αγώνα. Την απονομή έκανε ο Πρόεδρος του Γ.Ε. Καλαμπάκας Γιάννης Ζαρόπουλος.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα του Επιπέδου 5

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα των Επιπέδων 1-4