Αποτελέσματα Περιφερειακού Αγώνα Ακροβατικής Α’-Β’1-Β’2-Γ’-Δ’-Ε’-OPEN κατ. (Β’ περιφέρειας)

Σας γνωρίζουμε τα αποτελέσματα του Περιφερειακού Αγώνα Ακροβατικής Γυμναστικής Α’-Β΄1-Β’2-Γ’-Δ’-Ε’-OPEN κατηγοριών (Β’ Περιφέρειας).

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη, στην αίθουσα «Ιωάννης Μελισσανίδης» του Εθνικού Γυμναστηρίου Μίκρας, στις 25 Φεβρουαρίου 2024.

Ο πρώτος αγώνας της Ε.Γ.Ο. για τη νέα αγωνιστική χρονιά χαρακτηρίστηκε από γεμάτες εξέδρες και από ρεκόρ συμμετοχών για τη Β’ Περιφέρεια, με 124 αθλητές και αθλήτριες από τη Βόρεια Ελλάδα.

Τις συμμετέχουσες ομάδες καλωσόρισε και ευχαρίστησε για την ενισχυμένη παρουσία τους ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Γ.Ο. και υπεύθυνος του αθλήματος της Ακροβατικής Γυμναστικής Κώστας Πανταζής, ενώ εκ μέρους της διοίκησης της Ομοσπονδίας παρέστησαν επίσης ο Β’ Αντιπρόεδρος Αβραάμ Σαπρανίδης, η Γ’ Αντιπρόεδρος Ειρήνη Μανδραβέλη και το μέλος του Δ.Σ. Χρήστος Ψαθάς.
Ακόμη, παρευρέθηκαν ο Ολυμπιονίκης της ενόργανης γυμναστικής Ιωάννης Μελισσανίδης, ο παγκόσμιος πρωταθλητής της ενόργανης Λευτέρης Κοσμίδης και ο παγκόσμιος πρωταθλητής του παρκούρ Δημήτρης Κυρσανίδης, καθώς και η Ταμίας της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. Έλσα Σκεύη και η Έφορος Υλικού της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. Γεθσημανή Παπαδοπούλου.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα των αγώνων

Στιγμιότυπα από τους αγώνες, με τον φακό της Hermes Productions: