Τρεις πρωταθλητές του τραμπολίνο στο παγκόσμιο κύπελλο του Μπακού

Για το Αζερμπαϊτζάν αναχώρησαν οι πρωταθλητές του τραμπολίνο Μάριος Γράψας και Λίλα Κασάπογλου και η πρωταθλήτρια του ακροβατικού διαδρόμου Αλεξάνδρα Εφραίμογλου, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν το φετινό ντεμπούτο τους στο παγκόσμιο κύπελλο τραμπολίνο του Μπακού, από τις 23 έως τις 25 Φεβρουαρίου.

Μαζί τους θα βρίσκονται οι προπονητές Κυριάκος Μαβιτζής, Ράνια Ρούτση, Απόστολος Σταυριανίδης, καθώς και οι διεθνείς κριτές Βαγγέλης Κολοζάκης, Παρασκευή Ζαφειρίου.

Για τους εκπροσώπους του ατομικού τραμπολίνο, η διοργάνωση είναι ενταγμένη στην σειρά αγώνων που θα διαμορφώσουν την προ-Ολυμπιακή παγκόσμια κατάταξη της διετίας 2023-2024 και η οποία θα καθορίσει τους νικητές των τελευταίων εισιτηρίων για το «Παρίσι 2024».

Η αυλαία του παγκοσμίου κυπέλλου του Μπακού θα ανοίξει την Παρασκευή (23/02) με τους προκριματικούς του τραμπολίνο. Το Σάββατο (24/02) θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί του τραμπολίνο και ο προκριματικός του ακροβατικού διαδρόμου, ενώ την Κυριακή (25/02) θα πραγματοποιηθούν οι τελικοί όλων των αγωνισμάτων.