Στο παγκόσμιο κύπελλο ενόργανης του Καΐρου ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Γ.Ο. Κ. Πανταζής

Στο παγκόσμιο κύπελλο ενόργανης γυμναστικής του Καΐρου παρευρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Γ.Ο. Κώστας Πανταζής, έπειτα από προσωπική πρόσκληση εκ μέρους της Αιγυπτιακής Ομοσπονδίας Γυμναστικής, η οποία κάλυψε εξ ολοκλήρου τα έξοδα του ταξιδιού και της διαμονής του.

Παράλληλα με τις συναντήσεις που είχε με τον Πρόεδρο της Αιγυπτιακής Ομοσπονδίας δρ. Εχάμπ Αμίν για συνεργασία των δύο χωρών και με την Πρόεδρο της Τεχνικής Επιτροπής Ρυθμικής Γυμναστικής της FIG Νόχα Αμπού Σαμπάνα για θέματα ρυθμικής γυμναστικής, ο κ. Πανταζής είχε επίσης την ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων με τον Πρόεδρο της FIG Μορινάρι Γουατανάμπε και τον Γενικό Γραμματέα Νικολά Μπουομπάνε.
Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν οι επόμενες διεθνείς διοργανώσεις που θα διεκδικήσει η Ε.Γ.Ο., η δυνατότητα στήριξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ρυθμικής Γυμναστικής του Φαλήρου αλλά και η στήριξη για την απόκτηση αθλητικού εξοπλισμού που είναι απαραίτητος για τις εθνικές εγκαταστάσεις.

Ο κ. Πανταζής παρέστη επίσης στην τελετή απονομής των μεταλλίων του παγκοσμίου κυπέλλου του Καΐρου, απονέμοντας μετάλλια σε νικήτριες των τελικών οργάνων.