Απόλυτη επιτυχία για το πρόγραμμα “Challenge Yourself” στη Θεσσαλονίκη

Με απόλυτη επιτυχία διοργανώθηκε το Master Class ρυθμικής γυμναστικής στην Θεσσαλονίκη, σε συνεργασία της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας και της Βουλγαρικής Ομοσπονδίας Ρυθμικής.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που υλοποιήθηκε με τις Βουλγάρες Ολυμπιονίκες της ρυθμικής γυμναστικής Σιμόνα Ντιάνκοβα και Λάουρα Τράετς και υποστηρίζεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Το πρόγραμμα ονομάζεται «Συναγωνίσου τον εαυτό σου – Challenge Yourself» και ως σκοπό έχει την βελτίωση βασικών ασκήσεων της ρυθμικής, με τη χρήση ψηφιακής εφαρμογής που παρακολουθεί και εξετάζει μέσω κινητού τηλεφώνου τις ασκήσεις των αθλητριών.

Οι παρουσιάσεις του Master Class θα γίνουν και στις πέντε χώρες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και οι οποίες είναι οι Βουλγαρία, Ισπανία, Γαλλία, Γερμανία και Ελλάδα, με την τελική εκδήλωση να γίνεται στην Σόφια στο τέλος του προγράμματος.

Στο πρώτο Master Class στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας συμμετείχαν 117 αθλήτριες μαζί με τις προπονήτριές τους, από 12 συλλόγους κυρίως της Βόρειας Ελλάδας.
Οι αθλήτριες ενθουσιάστηκαν υλοποιώντας αρχικά ασκήσεις για προθέρμανση και στην συνέχεια με την χρήση μπάλας, κορυνών και στεφανιού υπό το βλέμμα των Ολυμπιονικών. Στο τέλος ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Γ.Ο. Κώστας Πανταζής εξέφρασε τις ευχαριστίες στην Βουλγαρική Ομοσπονδία Ρυθμικής Γυμναστικής, στην Πρόεδρό της Ιλιάνα Ράεβα και στις Ολυμπιονίκες του Τόκιο 2020 Σιμόνα Ντιάνκοβα και Λάουρα Τράετς, καθώς και τα αθλητικά σωματεία, τις προπονήτριες και τις αθλήτριες που συμμετείχαν.

Ακολούθησαν φωτογραφίες με όλους όσοι συμμετείχαν στην όμορφη εκδήλωση, καθώς και αυτόγραφα των Ολυμπιονικών στις αθλήτριες.