Ενημερωτική συνάντηση για τα σωματεία της Ε.Γ.Ο. στη Θεσσαλονίκη

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των σωματείων της Ε.Γ.Ο. από τη Βόρεια Ελλάδα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εθνικού Γυμναστηρίου Μίκρας, στην οποία παρέστησαν 52 εκπρόσωποι από 37 σωματεία.

Ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Γ.Ο. Κώστας Πανταζής και ο Β’ Αντιπρόεδρος Αβραάμ Σαπρανίδης ανέπτυξαν θέματα που αφορούν τους προπονητές, τους αθλητές και τις δηλώσεις συμμετοχών στις πλατφόρμες, όπως και την λειτουργία του Μ.Α.Φ., καθώς και τις νέες απαιτήσεις της Γ.Γ.Α..

Στην ενημερωτική συνάντηση παρέστησαν επίσης ο Πρόεδρος της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. και μέλος του Δ.Σ. της Ε.Γ.Ο. Νεκτάριος Κελεσίδης, καθώς και το μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Χρήστος Ψαθάς.

Μετά από τον διάλογο, με ερωτήσεις καθώς και τοποθετήσεις των παρευρισκομένων, έγινε επίσης καταγραφή προτάσεων για τον νέο αθλητικό νόμο που είναι σε διαβούλευση.

Οι συναντήσεις με τα σωματεία-μέλη της Ε.Γ.Ο. θα συνεχιστούν και στις άλλες περιφέρειες, με γνώμονα πάντοτε τη διευκόλυνση και την ενημέρωση των σωματείων που καλλιεργούν τα αθλήματα της Γυμναστικής.