Ματαίωση των αγώνων-τεστ επιλογής για την συγκρότηση των Εθνικών Ομάδων Ρυθμικής Γυμναστικής

Σας γνωρίζουμε ότι, μετά από την αποστολή επιστολής στην Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία, με κοινοποίηση στον ΠΑΣΥΚΡΥΓ, από τα σωματεία ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ – ΣΦΓ ΜΟΣΧΑΤΟΥ – ΑΣ ΑΡΜΟΝΙΑ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΤΑ – ΦΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ – ΑΣ ΑΙΓΛΗ – ΓΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ – ΑΠΟ ΡΥΘΜΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ – ΑΣ ΗΕΤΙΩΝ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ – ΓΑΣ ΕΥΝΙΚΗ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ – ΓΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ- ΑΣ ΕΥΡΥΘΜΙΑ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ – ΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΕΞΑΝΤΑΣ – ΓΕ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΑΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ ΑΡΙΩΝ – ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ – ΣΕΡΓ ΔΡΑΜΑΣ – ΓΑΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ, με θέμα «Προβληματισμοί σχετικά με το μέλλον της Ρυθμικής Γυμναστικής, των αθλητριών της και την εγκυρότητα των Εθνικών Πρωταθλημάτων – τεστ», οι κριτές που είχαν ορισθεί για τους αγώνες-τεστ επιλογής των Εθνικών Ομάδων, δήλωσαν ότι δεν θα συμμετέχουν στο τεστ γιατί με αυτή την επιστολή προσβάλλεται η προσωπικότητά τους και η ακεραιότητά τους.

Για τον λόγο αυτό οι αγώνες-τεστ επιλογής για την συγκρότηση των Εθνικών Ομάδων (Θεσσαλονίκη 27/01/2024 και Αθήνα 28/01/2024), ματαιώνονται.

Στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ε.Γ.Ο. θα αποφασισθεί με ποιον τρόπο θα γίνει η συγκρότηση των Εθνικών Ομάδων Ρυθμικής Γυμναστικής.