Μπήκε τελικό η Πεντάδα Ανδρών-Γυναικών στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αεροβικής γυμναστικής

Ραντεβού για τον τελικό έκλεισε η ελληνική Πεντάδα Ανδρών-Γυναικών στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αεροβικής γυμναστικής, στην Αττάλεια της Τουρκίας, πετυχαίνοντας την τρίτη «γαλανόλευκη» πρόκριση στη φετινή διοργάνωση.

Η ελληνική ομάδα, αποτελούμενη από τους Νίκο Παπαγεωργίου, Φαίδρα Διαμαντή, Αιμιλία Αυγητίδου, Αναστασία Θεοδωρακέα, Σταυρούλα Κεραμίδα, κατέλαβε την 4η θέση στον προκριματικό του αγωνίσματος με 18,816 βαθμούς και εξασφάλισε την παρουσία της στον τελικό της Κυριακής (19/11).

Τις δυνάμεις του δοκίμασε και το Τρίο Γυναικών (Αιμιλία Αυγητίδου, Αναστασία Θεοδωρακέα, Σταυρούλα Κεραμίδα), τερματίζοντας στη 12η θέση του προκριματικού με 18,482 βαθμούς.

Η αυλαία του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος αεροβικής θα πέσει αύριο, Κυριακή (19/11), με τους τελικούς όλων των αγωνισμάτων, στους οποίους από ελληνικής πλευράς θα συμμετάσχουν κατά σειρά η οκτάδα Αθηνά Ανδαλή, Σταυρούλα Ανδριανοπούλου, Νεφέλη Βούλα, Αριάδνη Γραμμένου, Μαρία-Κρυσταλία Κολιαδήμα, Ανθή Λαζάρου, Μαρία Μανούσου, Μαρία Οικονόμου στον Αεροβικό Χορό Νεανίδων (ώρα 12:15-12:45), η Φαίδρα Διαμαντή στο Ατομικό Γυναικών (13:45-14:15) και η Πεντάδα Ανδρών-Γυναικών (16:35-17:05).