7η στον κόσμο η Αλεξάνδρα Εφραίμογλου στον ακροβατικό διάδρομο γυναικών

Με έπαθλο την 7η θέση στον τελικό του ακροβατικού διαδρόμου γυναικών ολοκλήρωσε η Αλεξάνδρα Εφραίμογλου την εξαιρετική παρουσία της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα τραμπολίνο του Μπέρμιγχαμ.

Η 18χρονη πρωταθλήτρια, που κατάφερε για πρώτη φορά να βρεθεί μεταξύ των φιναλίστ σ’ ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα της κατηγορίας γυναικών, συγκέντρωσε 24,200 βαθμούς στον τελικό, στον οποίο είχε προκριθεί με την 6η καλύτερη επίδοση της ημιτελικής φάσης.

Παράλληλα, με την είσοδό της στην κορυφαία οκτάδα στο Μπέρμιγχαμ, η Εφραίμογλου εξασφάλισε το δικαίωμα συμμετοχής στους Παγκόσμιους Αγώνες (World Games) του 2025, οι οποίοι θα διεξαχθούν στην πόλη Τσενγκντού της Κίνας και αποτελούν συμπλήρωμα των Ολυμπιακών Αγώνων, περιλαμβάνοντας αθλήματα και αγωνίσματα που δεν αποτελούν μέρος του επίσημου Ολυμπιακού προγράμματος.

Ο Πρόεδρος της Ε.Γ.Ο. Αθανάσιος Σταθόπουλος, η Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Τραμπολίνο Ελένη Τζαβάρα και το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας εκφράζουν τα συγχαρητήριά τους στην Αλεξάνδρα Εφραίμογλου και στον προπονητή της Απόστολο Σταυριανίδη για την επιτυχία της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα τραμπολίνο ανδρών-γυναικών!