Άνοιξε η αυλαία του ευρωπαϊκού ακροβατικής ανδρών-γυναικών, έτοιμη για τον προκριματικό η ελληνική ομάδα

Έντονο αγωνιστικό ενδιαφέρον και ελληνικό χρώμα έχει το φετινό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ακροβατικής γυμναστικής ανδρών-γυναικών και εφήβων-νεανίδων, το οποίο φιλοξενείται στη Βάρνα από τις 18 έως τις 22 Οκτωβρίου, έπειτα από το αντίστοιχο ευρωπαϊκό ηλικιών της προηγούμενης εβδομάδας.

Η αυλαία των αγώνων άνοιξε με την Τελετή Έναρξης, στην οποία παρέστη ο Πρόεδρος της European Gymnastics Φαρίντ Γκαγίμποφ, σε μία διοργάνωση που χαρακτηρίζεται από την συμμετοχή 105 ανδρών-γυναικών και 144 εφήβων-νεανίδων από 21 χώρες.

Με το εθνόσημο θα αγωνιστεί η Τριάδα Γυναικών του Α.Γ.Σ. Κατακόρυφη Αντίδραση (Ανδριανή Πολυδωροπούλου / Ευαγγελία Μπαρκονίκου / Μελίνα Βρεττού), που θα συμμετάσχει αύριο (Παρασκευή 20/10, ώρα 16:25 – 18:00) στον προκριματικό του προγράμματος ισορροπίας, με στόχο να διεκδικήσει το εισιτήριο για τον τελικό της Κυριακής (22/10).

Τις Ελληνίδες αθλήτριες συνοδεύουν στη βουλγαρική πόλη ο προπονητής τους Γιώργος Βέννος και η διεθνής κριτής Μυρσίνη Δήμου, ενώ στο πλευρό της ομάδας βρέθηκε επίσης κατά την άφιξή της ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Γ.Ο. και Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Ακροβατικής Γυμναστικής της Ομοσπονδίας Κώστας Πανταζής.