Στη Βουλγαρία για το παγκόσμιο κύπελλο τραμπολίνο ο Γράψας και η Κασάπογλου

Στη Βουλγαρία βρίσκονται οι πρωταθλητές του τραμπολίνο Μάριος Γράψας και Λίλα Κασάπογλου, προκειμένου να αγωνιστούν στο παγκόσμιο κύπελλο της Βάρνα, στις 7-8 Οκτωβρίου.

Θα πρόκειται για τον τρίτο σταθμό της προ-Ολυμπιακής σειράς αγώνων για τους Έλληνες αθλητές, έπειτα από τις αντίστοιχες διοργανώσεις που προηγήθηκαν, τον Ιούλιο στην Κοΐμπρα της Πορτογαλίας και τον Αύγουστο στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα, με στόχο να μπουν αυτή τη φορά στο βαθμολογούμενο «τοπ 30» και να κερδίσουν πόντους στην παγκόσμια κατάταξη.
Οι συνολικοί πόντοι που θα κερδίσει κάθε αθλητής-αθλήτρια στα προ-Ολυμπιακά παγκόσμια κύπελλα θα υπολογιστούν για τη διαμόρφωση της παγκόσμιας κατάταξης της διετίας 2023-2024, οι κορυφαίοι της οποίας θα κατακτήσουν στο τέλος εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024».

Μαζί με τους Μάριο Γράψα και Λίλα Κασάπογλου, στη βουλγαρική πόλη βρίσκονται οι προπονητές Κυριάκος Μαβιτζής, Ράνια Ρούτση και ο διεθνής κριτής Βαγγέλης Κολοζάκης.

Οι Έλληνες πρωταθλητές θα συμμετάσχουν το Σάββατο (07/10) στους προκριματικούς του ατομικού τραμπολίνο ανδρών και γυναικών, ενώ την Κυριακή (08/10) θα διεξαχθούν διαδοχικά οι ημιτελικοί και οι τελικοί των αγωνισμάτων τους.