Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την ευρωπαϊκή διοργάνωση Golden Age Gym Festival 2024

Κάλεσμα σε όλες τις ομάδες αθλούμενων ηλικίας άνω των 50 ετών απεύθυναν οι διοργανωτές του Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους Golden Age 2024, το οποίο θα φιλοξενηθεί σε ακριβώς έναν χρόνο στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας (22-27 Σεπτεμβρίου 2024).

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε με την ενημερωτική τηλεδιάσκεψη που έγινε την Παρασκευή 22/09, με την συμμετοχή 44 χωρών-μελών της European Gymnastics και με την Ε.Γ.Ο. να εκπροσωπείται από τον Γενικό Γραμματέα της Ομοσπονδίας και Πρόεδρο της Τεχνικής Επιτροπής Γυμναστικής για Όλους, Κώστα Πανταζή.

Το Golden Age Gym Festival αποτελεί μία πρωτοβουλία της European Gymnastics για ενίσχυση της διά βίου άθλησης, φέρνοντας στο επίκεντρο τους αθλούμενους ηλικίας 50 ετών και άνω.

Οι δηλώσεις συμμετοχής για το επερχόμενο Golden Age Gym Festival 2024 παραμένουν ανοιχτές και οι ενδιαφερόμενες ομάδες / φορείς μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες στον δικτυακό τόπο της European Gymnastics: https://www.europeangymnastics.com/event/2024-golden-age-gym-festival-burgas-bul/overview