Στην Αθήνα η συνεδρίαση της Τεχνικής Επιτροπής Αεροβικής της European Gymnastics

Με τον καλύτερο τρόπο φιλοξενήθηκε στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο 26-27 Αυγούστου η συνεδρίαση της Τεχνικής Επιτροπής Αεροβικής Γυμναστικής της European Gymnastics, στην οποία συμμετείχε με την ιδιότητα του Αντιπροέδρου ο Δημήτρης Πολύζος, πλάι στην Πρόεδρο, Ρουμάνα Αλίνα Ντράγκαν, τη Γραμματέα, Βουλγάρα Ντιμιτρίνα Κάντεβα, καθώς και τα μέλη της Τεχνικής Επιτροπής Μόνικα Νταρόνε (Ιταλία), Σάρα Μορένο (Ισπανία) και Μόνικα Σίπος (Ουγγαρία).

Τα στελέχη της European Gymnastics καλωσόρισαν στη χώρα μας και δεξιώθηκαν ο Πρόεδρος της Ε.Γ.Ο. Αθανάσιος Σταθόπουλος και η Ειδική Γραμματέας της Ομοσπονδίας και Πρόεδρος της Τ.Ε. Αεροβικής Γυμναστικής Κωνσταντίνα Δήμα, οι οποίοι επισήμαναν τη βούληση της Ομοσπονδίας να ενισχύσει έμπρακτα την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος στη χώρα μας.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών της Τεχνικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Γυμναστικής συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, τα συμπεράσματα από το εκπαιδευτικό προπονητικό καμπ της European Gymnastics που πραγματοποιήθηκε στις αρχές Ιουλίου στο Πομιλιάνο Ντ’ Άρκο της Ιταλίας, όπως επίσης και οι ετοιμασίες ενόψει του επερχόμενου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος αεροβικής γυμναστικής, το οποίο θα διεξαχθεί τον Νοέμβριο στην Αττάλεια της Τουρκίας.