Πήραν ώθηση από τον κόσμο και ανοίγουν φτερά για Βαλένθια οι πρωταθλήτριες της ρυθμικής

Με τη δύναμη που πήραν από τον κόσμο της γυμναστικής θα αναχωρήσουν για τη Βαλένθια οι Εθνικές ομάδες της ρυθμικής, που έδωσαν το τελευταίο τους επίσημο τεστ το Σάββατο (19/08), λίγες ώρες πριν ανοίξουν τα φτερά τους, για να διεκδικήσουν την Ολυμπιακή πρόκριση μέσα από το παγκόσμιο πρωτάθλημα της ισπανικής πόλης, από τις 23 έως τις 27 Αυγούστου.

Η οικογένεια της ελληνικής γυμναστικής και πλήθος φιλάθλων ανταποκρίθηκε με χαρά στο κάλεσμα και βρέθηκε στο Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά, για να ενισχύσει και να χειροκροτήσει την Εθνική ομάδα του Ανσάμπλ (Εΐρα Λάουρα Γκικόκα, Ελπίδα Εγγλέζου, Καλομοίρα Καρόκη, Ειρήνη Κονιστή, Χριστίνα Ρήγα, Μαριέτα Τοπολλάι) και την αθλήτρια του Ατομικού Παναγιώτα Λύτρα, που παρουσίασαν με επιτυχία τα προγράμματά τους και έδειξαν έτοιμες να κυνηγήσουν τον μεγάλο στόχο τους.

Αντίστοιχο τεστ πραγματοποιήθηκε και στη Θεσσαλονίκη, στην αίθουσα «Ι. Μελισσανίδης», με πρωταγωνίστρια την αθλήτρια του Ατομικού Μαρία Δερβίση, που επίσης εκτέλεσε τα προγράμματά της με όμορφο τρόπο και δέχθηκε ευχές για καλή επιτυχία, λίγο πριν «πετάξει» για τη Βαλένθια.

Στο Κ.Υ.Ε. του Αγίου Κοσμά, όπου τελέστηκε αγιασμός από τον πατέρα Γεώργιο πριν από το αγωνιστικό τεστ των Εθνικών ομάδων, τη διοίκηση της Ε.Γ.Ο. εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Αθανάσιος Σταθόπουλος, η Α’ Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας και Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Ρυθμικής Γυμναστικής Ειρήνη Αϊνδιλή, Η Γ’ Αντιπρόεδρος Ειρήνη Μανδραβέλη και τα μέλη του Δ.Σ. Βούλα Κουβάτσου και Ελένη Μιχοπούλου.

Η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία ευχαριστεί θερμά όλους τους φίλους του αθλήματος που έδωσαν το «παρών» και ενίσχυσαν τις Εθνικές ομάδες με την πολύτιμη θετική τους ενέργεια!