Προπονητικό καμπ στη Θεσσαλονίκη για την Εθνική ενόργανης γυναικών

Μία εβδομάδα κοινής προετοιμασίας πραγματοποίησαν οι αθλήτριες της Εθνικής ομάδας ενόργανης γυμναστικής γυναικών, συμμετέχοντας σε προπονητικό καμπ στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας, στη Θεσσαλονίκη, από τη Δευτέρα 31 Ιουλίου μέχρι και το Σάββατο 5 Αυγούστου.

Στο καμπ ήταν παρούσες οι αθλήτριες του Κ.Υ.Ε. Πάτρας Αθανασία Μεσίρη και Φωτεινή Λιάπη, η Μαγδαληνή Τσιώρη από το Κ.Υ.Ε. Αθήνας, καθώς και οι αθλήτριες του αντίστοιχου Κέντρου Υψηλών Επιδόσεων της Θεσσαλονίκης Μαρία Βελετζέκη, Νικολέτα Βλαχάβα, Μελίνα Γούσιου, Αλεξάνδρα Εμεινίδου, Ελβίρα Κατσάλη, Χριστίνα Κιόση, Βασιλική Κυρλίδου, Ελένη Μπαντή, Ελένη Μπαφατάκη, Αρετή Παγώνη, Σεμίνα Σεβαστοπούλου, Μιχαέλα Σουλελέ, Αντωνία Τσαρουχά, υπό την επίβλεψη των ομοσπονδιακών τεχνικών Κώστα Χατζηζήση, Ντιάνα Ντούντεβα, Κώστα Βελετζέκη και Ηλία Τσοπάνογλου.

Οι κοινές προπονήσεις στην αίθουσα «Ιωάννης Μελισσανίδης» αποτέλεσαν το πρώτο βήμα της προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας για τις διεθνείς αγωνιστικές υποχρεώσεις του φθινοπώρου, που θα κορυφωθούν με το προ-Ολυμπιακό παγκόσμιο πρωτάθλημα της Αμβέρσας (30 Σεπτεμβρίου – 8 Οκτωβρίου), όπου τα ελληνικά χρώματα θα εκπροσωπήσουν οι Ελβίρα Κατσάλη, Αθανασία Μεσίρη και Μαγδαληνή Τσιώρη.