Στην τελική ευθεία η προετοιμασία των ελληνικών ομάδων για την Παγκόσμια Γυμναστράδα

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία για την συμμετοχή των ελληνικών ομάδων στην Παγκόσμια Γυμναστράδα του Άμστερνταμ, τη μεγαλύτερη σε μέγεθος εκδήλωση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Γυμναστικής, που χαρακτηρίζεται από την εντυπωσιακή συμμετοχή 19.000 αθλητών και αθλητριών από όλες τις ηπείρους.

Οι εκπρόσωποι των ελληνικών ομάδων συναντήθηκαν την Τρίτη (25/07) στα γραφεία της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, μετά από πρόσκληση του Γενικού Γραμματέα της Ομοσπονδίας και Προέδρου της Τεχνικής Επιτροπής Γυμναστικής για Όλους Κώστα Πανταζή, ο οποίος θα έχει χρέη αρχηγού της «γαλανόλευκης» αποστολής στο Άμστερνταμ.

Στην ενημερωτική συνάντηση, που διήρκεσε περίπου δύο ώρες, δόθηκαν τεχνικές και οργανωτικές οδηγίες, καθώς και αναμνηστικά καπέλα σε κάθε συμμετέχοντα, ως ευγενική χορηγία από τον κ. Γιώργο Βασιλείου και την εταιρεία αθλητικής ένδυσης Sport Motion.

Η ελληνική αποστολή, που θα απαρτίζεται από 396 αθλητές και αθλήτριες, πρόκειται να αναχωρήσει για την ολλανδική πρωτεύουσα το ερχόμενο Σάββατο (29/07) και θα ζήσει τη μοναδική ατμόσφαιρα της διοργάνωσης από την Κυριακή 30 Ιουλίου μέχρι την Παρασκευή 5 Αυγούστου. Τα έξοδα συμμετοχής καλύπτονται εξ ολοκλήρου από τις ίδιες τις συμμετέχουσες ομάδες.