«Χάλκινη» η Εφραίμογλου στον ακροβατικό διάδρομο, στο παγκόσμιο κύπελλο της Κοΐμπρα

Με μία μεγάλη διάκριση από την Αλεξάνδρα Εφραίμογλου, η οποία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στον ακροβατικό διάδρομο γυναικών, ολοκληρώθηκε για τα ελληνικά χρώματα το παγκόσμιο κύπελλο τραμπολίνο της Κοΐμπρα, στην Πορτογαλία.

Η νεαρή πρωταθλήτρια, που είχε μπει με την 6η καλύτερη επίδοση στην οκτάδα των φιναλίστ, πρόσθεσε άλλη μία επιτυχία στο ενεργητικό της σκαρφαλώνοντας όλο και ψηλότερα, αφού κατετάγη 4η στο πρώτο σκέλος του τελικού με 24,700 βαθμούς και προκρίθηκε οριακά στον γύρο των μεταλλίων, όπου βελτίωσε εκ νέου την εμφάνισή της και τελικά κέρδισε την 3η θέση με 25,200 βαθμούς, με πολύ μικρή διαφορά από την Αμερικανίδα Μάια Μπρανς (1η με 25,300 β.) και τη Βρετανίδα Νάανα Όπον (2η με 25,200 β., υποσκελίζοντας την Εφραίμογλου στην ισοβαθμία).

Ο Πρόεδρος της Ε.Γ.Ο. Αθανάσιος Σταθόπουλος, η Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Τραμπολίνο Ελένη Τζαβάρα και το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας εκφράζουν τα συγχαρητήριά τους στην Αλεξάνδρα Εφραίμογλου και στον προπονητή της Απόστολο Σταυριανίδη για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο παγκόσμιο κύπελλο της Κοΐμπρα!