7η στις 5 μπάλες η Εθνική Ανσάμπλ Νεανίδων μετά την πρεμιέρα, αύριο κρίνονται όλα στο Κλουζ

Με το πρόγραμμα στις 5 μπάλες ξεκίνησε η Εθνική Ανσάμπλ Νεανίδων την προσπάθειά της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ρυθμικής γυμναστικής νεανίδων, στο Κλουζ της Ρουμανίας.

Η ελληνική ομάδα (Ελευθερία Καντερέ, Ευσταθία Κοντοπούλου, Ειρήνη Κράλη, Στεφανία Μπακοπούλου, Μαριάνθη Σιμιτζή, Κατερίνα Χολίδη) συγκέντρωσε 26,850 βαθμούς στις 5 μπάλες, δείχνοντας βελτίωση στην εμφάνιση και στη βαθμολογία της συγκριτικά με την επιτυχημένη παρουσία της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μαΐου.

Η συγκομιδή αυτή φέρνει την Εθνική Νεανίδων στην 7η θέση μεταξύ 17 ομάδων στη μέχρι στιγμής κατάταξη του αγωνίσματος, αλλά και στη 13η θέση επί συνόλου 35 χωρών στην ενδιάμεση κατάταξη του σύνθετου αγώνα.

Αύριο, Σάββατο (08/07, 18:30 – 21:00), θα διεξαχθεί το δεύτερο σκέλος του προκριματικού, από την έκβαση του οποίου θα κριθούν όλα, με το ελληνικό ανσάμπλ να αγωνίζεται στα 5 σχοινάκια. Από το άθροισμα του διημέρου θα προκύψει η τελική κατάταξη του σύνθετου αγώνα, ενώ παράλληλα οι οκτώ κορυφαίες ομάδες σε κάθε όργανο θα προκριθούν στους επιμέρους τελικούς οργάνων της Κυριακής (09/07).