14ος ο Μάριος Γράψας στον ημιτελικό του τραμπολίνο ανδρών στο Σανταρέμ

Τη 14η θέση με 56,760 βαθμούς κατέλαβε ο Μάριος Γράψας στον ημιτελικό του ατομικού τραμπολίνο ανδρών, στο παγκόσμιο κύπελλο της πορτογαλικής πόλης Σανταρέμ, ολοκληρώνοντας με επιτυχημένο τρόπο την συμμετοχή του στη διοργάνωση, καθώς πλησίασε στην υπέρβαση και έμεινε έναν βαθμό μακριά από την οκτάδα των φιναλίστ.

Στον προκριματικό του Σαββάτου (01/07), ο Έλληνας πρωταθλητής είχε κερδίσει τη 12η θέση με 58,520 βαθμούς.

Τόσο για τον Γράψα όσο και για την Ελληνίδα εκπρόσωπο στο τραμπολίνο γυναικών Λίλα Κασάπογλου, η διοργάνωση του Σανταρέμ αποτέλεσε ένα δυνατό τεστ προετοιμασίας πριν από το πρώτο προ-Ολυμπιακό παγκόσμιο κύπελλο της χρονιάς, που θα ακολουθήσει στην Κοΐμπρα, επίσης επί πορτογαλικού εδάφους, σε λιγότερο από μία εβδομάδα (7-8 Ιουλίου). Παρούσα στον προσεχή αγώνα θα είναι και η Αλεξάνδρα Εφραίμογλου στο μη Ολυμπιακό αγώνισμα του ακροβατικού διαδρόμου, συνοδευόμενη από τον προπονητή της Απόστολο Σταυριανίδη.

Ο Πρόεδρος της Ε.Γ.Ο. Αθανάσιος Σταθόπουλος, η Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Τραμπολίνο Ελένη Τζαβάρα και το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας εκφράζουν τα συγχαρητήριά τους στον Μάριο Γράψα και στον προπονητή του Κυριάκο Μαβιτζή για την συμμετοχή στα ημιτελικά ανδρών, καθώς και στη Λίλα Κασάπογλου και στην προπονήτριά της Ράνια Ρούτση για την προσπάθειά της στην κατηγορία γυναικών, μαζί με ευχές για επιτυχίες στο προσεχές προ-Ολυμπιακό παγκόσμιο κύπελλο της Κοΐμπρα.