Αποτελέσματα Τελικής Φάσης Ενόργανης Δ’ κατ. (Α’-Γ’-Δ’ περιφερειών)

Σας γνωρίζουμε τα αποτελέσματα της Τελικής Φάσης Ενόργανης Γυμναστικής Δ’ Κατηγορίας (Παμπαίδων-Παγκορασίδων) Α’-Γ’-Δ’ Περιφερειών.

Οι αγώνες διεξήχθησαν στην Αθήνα, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κορυδαλλού, στις 23-24 Ιουνίου 2023, με την συμμετοχή περίπου 190 αθλητών και αθλητριών.

Στους αγώνες παρέστησαν εκ μέρους της Διοίκησης της Ε.Γ.Ο. ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αθανάσιος Σταθόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Κορυδαλλού Νικόλαο Χουρσαλά για την παραχώρηση του Δ.Α.Κ. και την άριστη φιλοξενία στον Κορυδαλλό, ο Έφορος Υλικού και Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Ανάπτυξης & Αγώνων Ενόργανης Γυμναστικής Δημήτρης Τσεγκέλης, τα μέλη του Δ.Σ. Ελένη Μιχοπούλου, Νίκος Προβιάς, καθώς και ο Ολυμπιονίκης και μέλος του Δ.Σ. της Ε.Γ.Ο. ως εκπρόσωπος των αθλητών-αθλητριών Λευτέρης Πετρούνιας.

Εκ μέρους του Προέδρου της Ε.Γ.Ο. κ. Σταθόπουλου, ο κ. Τσεγκέλης συνεχάρη όλους τους αθλητές και αθλήτριες, ευχαρίστησε όλους τους προπονητές για την κατανόηση και συνεργασία προκειμένου να ολοκληρωθεί ο αγώνας σε υψηλό επίπεδο χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα και ευχήθηκε καλό καλοκαίρι σε όσους παρευρέθηκαν στη διοργάνωση.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της κατηγορίας Παμπαίδων

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της κατηγορίας Παγκορασίδων