Αποτελέσματα Τελικής Φάσης Τραμπολίνο Δ’ κατ. (Β’ περιφέρειας)

Σας γνωρίζουμε τα αποτελέσματα της Τελικής Φάσης Τραμπολίνο Συλλόγων και Ατομικού Δ’ Κατηγορίας (Παμπαίδων-Παγκορασίδων), Β’ Περιφέρειας και του Προκριματικού Αγώνα Τραμπολίνο και Διπλού Μίνι Τραμπ, Επιπέδων 1-4, Β’ Περιφέρειας.

Οι αγώνες διεξήχθησαν στη Καρδίτσα, στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Καρδίτσας «Γιάννης Μπουρούσης», στις 17-18 Ιουνίου 2023.

Τις ευχαριστίες του Προέδρου της Ε.Γ.Ο. Αθανάσιου Σταθόπουλου και του μέλους του Δ.Σ. και Προέδρου της Τεχνικής Επιτροπής Τραμπολίνο της Ομοσπονδίας Ελένης Τζαβάρα προς τις τοπικές Αρχές εξέφρασε ο διεθνής κριτής και υπεύθυνος του αγώνα Βαγγέλης Κολοζάκης, ο οποίος απένειμε εκ μέρους της διοίκησης της Ε.Γ.Ο. τιμητικές πλακέτες στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, στον Δήμαρχο Καρδίτσας Βασίλη Τσιάκο, στον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας Κώστα Καλαμπάκα και στον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Καρδίτσας Κωστή Νούσιο.

Τη διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Καρδίτσας Κωστής Νούσιος, ο Αντιδήμαρχος Καρδίτσας Στέφανος Θεολόγης, ο Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας Δημήτρης Τσεκούρας και η Προϊσταμένη του Τμήματος Αθλητισμού της Π.Ε. Καρδίτσας Ευαγγελία Ρόπη.

Παράλληλα, η κυρία Τζαβάρα εξέφρασε εκ μέρους του Προέδρου και του Δ.Σ. της Ε.Γ.Ο. αλλά και εξ ονόματος της Τ.Ε. Τραμπολίνο, ευχαριστίες προς το σωματείο Ερμής Καρδίτσας, τον Βασίλη Μέλλο και τους εθελοντές, μαζί με συγχαρητήρια προς τους αθλητές-αθλήτριες, τους προπονητές-προπονήτριες και τους κριτές που συμμετείχαν στη διοργάνωση.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της Τελικής Φάσης Δ’ κατ., Β’ Περιφέρειας

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα του Προκριματικού Αγώνα Επιπέδων 1-4, Β’ Περιφέρειας