Συνεχίζεται με επιτυχία η μεγάλη γιορτή της Γυμναστικής για Όλους στο Γαλάτσι

Με εντυπωσιακές εικόνες και με χιλιάδες συμμετοχές ολοκληρώθηκε στο Christmas Theater του Γαλατσίου το πρώτο σκέλος της μεγαλύτερης γιορτής της Γυμναστικής για Όλους, η οποία αναδεικνύει σε ρόλο πρωταγωνιστή συνολικά 6.500 αθλούμενους κάθε ηλικίας, εκπροσωπώντας ομάδες σωματείων και φορέων από όλη την Ελλάδα.

Η αυλαία του Hellas Gym Festival, το οποίο δεν είχε διαγωνιστικό και βαθμολογικό χαρακτήρα, έπεσε το πρωί του Σαββάτου (17/06), δίνοντας πλέον την σκυτάλη στο δεύτερο κομμάτι της διοργάνωσης, το “Hellas Gym for Life Challenge”, που θα σημάνει την κορύφωση της μεγαλύτερης συμμετοχικής αθλητικής εκδήλωσης κλειστού χώρου που πραγματοποιείται στη χώρα μας: Κατά τη διάρκεια του Σαββάτου (17/06, ώρες 11:00 – 20:00) και της Κυριακής (18/06, ώρες 09:00 – 21:00), οι ομάδες θα παρουσιάσουν προγράμματα εκπληκτικής ομορφιάς και θα διεκδικήσουν τα χρυσά, ασημένια και χάλκινα μετάλλια σε κάθε κατηγορία, αλλά και το χειροκρότημα των θεατών!

Στο Christmas Theater για τη δεύτερη ημέρα της διοργάνωσης παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο τέως Δήμαρχος Νέου Ηρακλείου Αττικής Παντελής Βλασόπουλος και ο υποψήφιος Δήμαρχος Νέου Ηρακλείου Αττικής Γιώργος Παπαδημητρίου, τον οποίο τίμησε για την προσφορά του στην ελληνική Γυμναστική, εκ μέρους του Προέδρου της Ε.Γ.Ο. Αθανάσιου Σταθόπουλου, ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας και Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Γυμναστικής για Όλους Κώστας Πανταζής.

Το «παρών» έδωσε, επίσης, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας και εκπρόσωπος της Ε.Γ.Ο. στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, Θανάσης Βασιλειάδης, ενώ στο πλαίσιο του εορτασμού της Ολυμπιακής Ημέρας, που πραγματοποιείται σε συνεργασία με την ΕΘΝ.Ο.Α. και την Ε.Ο.Ε., προβλήθηκε στη γιγαντοοθόνη του σταδίου το μήνυμα του Προέδρου της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Τόμας Μπαχ.

Από πλευράς της διοίκησης της Ε.Γ.Ο., στις εκδηλώσεις της Παρασκευής (16/06) και του Σαββάτου (17/06) παρέστησαν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αθανάσιος Σταθόπουλος, ο Β’ Αντιπρόεδρος Αβραάμ Σαπρανίδης, η Γ’ Αντιπρόεδρος Ειρήνη Μανδραβέλη, ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Γ.Ο. και Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Γυμναστικής για Όλους Κώστας Πανταζής, η Ειδική Γραμματέας Κωνσταντίνα Δήμα, η Ταμίας Θέμις Χαρίτου και ο Έφορος Υλικού Δημήτρης Τσεγκέλης.

Διεθνές κύρος στη διοργάνωση δίνουν μέσα από την παρουσία τους ο Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Γυμναστικής για Όλους της European Gymnastics, Πορτογάλος Ρικάρντο Λίμα και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Γυμναστικής για Όλους της Αιγυπτιακής Ομοσπονδίας, Χεσάμ Ελναντί, οι οποίοι περιλαμβάνονται στους αξιολογητές του “Hellas Gym for Life Challenge”, πλαισιώνοντας στην επιτροπή αξιολογητών τους Γιώργο Ντάλλα, Μαρία Παπαδοπούλου και Σμαρώ Μήτσα.

Η είσοδος στο Christmas Theater είναι ελεύθερη για το κοινό καθ’ όλη τη διάρκεια του “Hellas Gym Festival” και “Hellas Gym for Life Challenge”, προσφέροντας σε μικρούς και μεγάλους την ευκαιρία να ζήσουν μία αθλητική εκδήλωση διαφορετική από όλες τις άλλες.