Εκπληκτικό θέαμα και υψηλές παρουσίες στο “Hellas Gym for Life Challenge”

Αντάξιο των μεγάλων προσδοκιών ήταν το ξεκίνημα του “Hellas Gym for Life Challenge”, με το οποίο κορυφώνεται στο Christmas Theater του Γαλατσίου η μεγάλη καθιερωμένη γιορτή της Γυμναστικής για Όλους, που περικλείει σε ένα τετραήμερο τις ξεχωριστές προσπάθειες 6.500 αθλουμένων μέσα από 310 εντυπωσιακά προγράμματα και διοργανώνεται από την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία σε συνεργασία με την Ελληνοαγγλική Αγωγή και με τον Δήμο Γαλατσίου, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού στο πλαίσιο του προγράμματος “Be Active”.

Μετά την ολοκλήρωση του Hellas Gym Festival, που ανέδειξε τη χαρά της συμμετοχής, σειρά πήρε το διαγωνιστικό σκέλος της διπλής διοργάνωσης, το “Hellas Gym for Life Challenge”, με το πρόγραμμα του Σαββάτου (17/06) να περιλαμβάνει τις κατηγορίες των Μικρών Ομάδων, των Νέων Ηλικιών και των Ηλικιών 50+ (Golden Age).

Τα προγράμματα των ομάδων, που ανταμείφθηκαν με χρυσά, ασημένια και χάλκινα μετάλλια, καθώς και με ειδικά βραβεία σε κάθε κατηγορία, θαύμασαν και χειροκρότησαν φίλαθλοι όλων των ηλικιών, αλλά και υψηλοί προσκεκλημένοι που τίμησαν με την παρουσία τους τη διοργάνωση.

Ανάμεσά τους βρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών (EOC), Σπύρος Καπράλος, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας και εκπρόσωπος της Ε.Γ.Ο. στην Ε.Ο.Ε., Θανάσης Βασιλειάδης, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας E-sports Ευάγγελος Καστανιάς, και ο Γενικός Γραμματέας αυτής Φώτης Μαραγκός, η εκπρόσωπος της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ Ιωάννα Παδιώτη, ο Βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθηνών Δημήτρης Καλογερόπουλος και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης Εθνικού Αθλητικού Προπονητικού Κέντρου Ολυμπιακού Χωριού, Πέτρος Γαλάνης.
Επιπλέον, τον Παναγιώτη Βλωτιδέλλη, Πρόεδρο του Christmas Theater όπου φιλοξενείται η διοργάνωση, βράβευσε εκ μέρους του Προέδρου της Ε.Γ.Ο. Αθανάσιου Σταθόπουλου, ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας και Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Γυμναστικής για Όλους Κώστας Πανταζής.

Από πλευράς της διοίκησης της Ε.Γ.Ο. παρέστησαν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αθανάσιος Σταθόπουλος, η Α’ Αντιπρόεδρος Ειρήνη Αϊνδιλή, ο Β’ Αντιπρόεδρος Αβραάμ Σαπρανίδης, η Γ’ Αντιπρόεδρος Ειρήνη Μανδραβέλη, ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Γ.Ο. και Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Γυμναστικής για Όλους Κώστας Πανταζής, η Ειδική Γραμματέας Κωνσταντίνα Δήμα, η Ταμίας Θέμις Χαρίτου, ο Έφορος Υλικού Δημήτρης Τσεγκέλης και το μέλος του Δ.Σ. Ελένη Μιχοπούλου.

Το “Hellas Gym for Life Challenge” ολοκληρώνεται την Κυριακή (18/06), με πλούσιο θέαμα από τις 09:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ και με την είσοδο στο Christmas Theater να είναι ελεύθερη για το κοινό!

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα στις κατηγορίες Μικρών Ομάδων, Νέων Ηλικιών και Golden Age

Δείτε ΕΔΩ τα ειδικά βραβεία στις κατηγορίες Μικρών Ομάδων, Νέων Ηλικιών και Golden Age