Πλημμύρισε λάμψη το Christmas Theater, στην πρεμιέρα του “Hellas Gym Festival” και “Hellas Gym for Life Challenge”

Ένα τετραήμερο πλημμυρισμένο από το μοναδικό θέαμα της Γυμναστικής για Όλους ξεκίνησε στο Christmas Theater στο Γαλάτσι, που άνοιξε τις πόρτες του για να υποδεχθεί το “Hellas Gym Festival” και το “Hellas Gym for Life Challenge”, τη μεγαλύτερη σε συμμετοχές αθλητική εκδήλωση κλειστού χώρου στην Ελλάδα. Συνολικά 6.500 αθλητές και αθλήτριες θα ζωντανέψουν τα όνειρά τους μέσα από τη φετινή λαμπρή γιορτή της Γυμναστικής, την οποία διοργανώνει η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία σε συνεργασία με την Ελληνοαγγλική Αγωγή και με τον Δήμο Γαλατσίου, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού στο πλαίσιο του προγράμματος “Be Active”.

Περισσότερα από 310 φαντασμαγορικά προγράμματα θα παρουσιαστούν, με ομάδες όλων των ηλικιακών κατηγοριών και από κάθε γωνιά της χώρας μας, στην κορυφαία στιγμή της χρονιάς για το διαρκώς αναπτυσσόμενο άθλημα της Γυμναστικής για Όλους.

Η αυλαία άνοιξε την Πέμπτη (15/06) με το “Hellas Gym Festival”, το οποίο αριθμεί φέτος περίπου 2.800 αθλητές και αθλήτριες κάθε ηλικίας, από τριών έως και άνω των 70 ετών, επιβραβεύοντας κάθε συμμετοχή και προσφέροντας αναμνηστικά έπαθλα σε όλους, χωρίς να έχει διαγωνιστικό και βαθμολογικό χαρακτήρα. Θα ακολουθήσει το Σαββατοκύριακο 17-18/06 το “Hellas Gym for Life Challenge”, με τις συμμετοχές να ξεπερνούν τις 3.600 και να εντυπωσιάζουν σε μέγεθος, όπως αναμένεται να κάνουν και οι ίδιες οι ομάδες των αθλητικών σωματείων και φορέων, οι οποίες έχουν ετοιμάσει περίτεχνα προγράμματα και θα διαγωνιστούν για να διεκδικήσουν τα χρυσά, ασημένια και χάλκινα μετάλλια σε κάθε κατηγορία.

Την πρεμιέρα τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας και εκπρόσωπος της Ε.Γ.Ο. στην Ε.Ο.Ε. Θανάσης Βασιλειάδης, το μέλος του Συμβουλίου (Council) της FIG Αθανασία Λαμπροπούλου-Συροπούλου και ο Πρόεδρος του Ομίλου ΑΝΤ1 Θοδωρής Κυριακού.

Εκ μέρους του Δ.Σ. της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας παρέστησαν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αθανάσιος Σταθόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Γ.Ο. και Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Γυμναστικής για Όλους, Κώστας Πανταζής.

Παρών στη διοργάνωση είναι, επίσης, ο Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Γυμναστικής για Όλους της European Gymnastics, Πορτογάλος Ρικάρντο Λίμα, ο οποίος θα δώσει ξεχωριστό κύρος στο “Hellas Gym for Life Challenge” ως αξιολογητής των συμμετεχουσών ομάδων.

Κατά τη διάρκεια των διοργανώσεων θα εορτασθεί και η Ολυμπιακή Ημέρα, σε συνεργασία με την ΕΘΝ.Ο.Α. και την Ε.Ο.Ε., προσδίδοντας ακόμα μεγαλύτερη αίγλη στην τετραήμερη εκδήλωση.

Η είσοδος στο Christmas Theater θα είναι ελεύθερη για το κοινό, που θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει και να θαυμάσει ένα άθλημα σπάνιας ομορφιάς, που συνδυάζει ακροβατικά, χορευτικά και θεατρικά στοιχεία και ταιριάζει σε όλους!