Αποτελέσματα Τελικής Φάσης Ενόργανης Δ’ κατ. (Β’ περιφέρειας)

Σας γνωρίζουμε τα αποτελέσματα της Τελικής Φάσης Ενόργανης Γυμναστικής Δ’ Κατηγορίας (Παμπαίδων-Παγκορασίδων) Β’ Περιφέρειας.

Οι αγώνες διεξήχθησαν στην Αλεξανδρούπολη, στο Κλειστό Γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος», στις 10-11 Ιουνίου 2023.

Τη διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού, Εθελοντισμού, Παιδείας και Νεολαίας Θεόδωρος Βουρδόλης, στους οποίους απένειμαν πλακέτες, εκ μέρους του Πρόεδρου της Ε.Γ.Ο. Αθανάσιου Σταθόπουλου, ο Β’ Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας και Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Υψηλών Επιδόσεων Ενόργανης Γυμναστικής Αβραάμ Σαπρανίδης και ο Έφορος Υλικού και Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Ανάπτυξης & Αγώνων Ενόργανης Γυμναστικής Δημήτρης Τσεγκέλης, απευθύνοντας εκ νέου τις ευχαριστίες του κ. Σταθόπουλου προς τον κ. Ζαμπούκη και τον Δήμο Αλεξανδρούπολης για τη δωρεά ενός πλήρους σετ οργάνων αξίας 170.000 ευρώ, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιούν τα σωματεία της ακριτικής πόλης για τις προπονήσεις τους και επιπλέον αξιοποιήθηκαν για τη διεξαγωγή της Τελικής Φάσης της Δ’ Κατηγορίας.

Τη διοίκηση της Ε.Γ.Ο. εκπροσώπησε επίσης στους αγώνες το μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας και Πρόεδρος της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. Νεκτάριος Κελεσίδης.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της κατηγορίας Παμπαίδων

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της κατηγορίας Παγκορασίδων