Μια ανάσα από τα μετάλλια η Συγκούνα στο διεθνές τουρνουά νεανίδων “Pharaoh’s Cup”

Στην ισοβαθμία έχασε το μετάλλιο η Ουρανία Συγκούνα στο διεθνές τουρνουά ρυθμικής γυμναστικής “Pharaoh’s Cup” στο Κάιρο, όπου κατέκτησε την 4η θέση στον τελικό της κορδέλας νεανίδων, πραγματοποιώντας βελτιωμένη εμφάνιση και αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις.

Η νεαρή Ελληνίδα πρωταθλήτρια συγκέντρωσε 25,250 βαθμούς στον τελικό, με ανεβασμένη απόδοση σε σχέση με τον προκριματικό του αγωνίσματος, όπου είχε τερματίσει 8η με 24,850 β.. Η σπουδαία προσπάθειά της λίγο έλειψε να επιβραβευθεί με ένα μετάλλιο, αλλά τελικά κατετάγη 4η, χάνοντας την 3η θέση από τη Νουράι Αχματζάντα από το Αζερμπαϊτζάν, η οποία πήρε επίσης 25,250 β. αλλά υπερίσχυσε στην ισοβαθμία με την Συγκούνα επειδή είχε μεγαλύτερο επιμέρους βαθμό εκτέλεσης.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας Αθανάσιος Σταθόπουλος, η Α’ Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας και Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Ρυθμικής Γυμναστικής Ειρήνη Αϊνδιλή και το Δ.Σ. της Ε.Γ.Ο. απευθύνουν τα θερμά συγχαρητήριά τους προς την Ουρανία Συγκούνα, την προπονήτριά της Μορφούλα Ντώνα, καθώς επίσης προς τη διεθνή κριτή Σοφία Μπούρα και όλο το επιτελείο της Εθνικής ομάδας.